• Pro-Stp-60 capsule-protectia prostatei

Pro-STP este un supliment natural ce conține extract de urzică și Saw Palmetto, recunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatoare și diuretice, având capacitatea de a reduce simptomele asociate lărgirii și inflamației prostatei. Zincul și seleniul din compoziție susțin sănătatea organelor genitale masculine. Pro-STP oferă suport complet pentru sistemul reproducător masculin.

Ce conține?

300 mg Extract din fructe Saw Palmetto (std. 45% EFA & steroli; 1:1)

150 mg Concentrat din frunze de urzică

150 mg Pulbere din seminţe de in

100 mg Complex de fitosteroli (40% -sitosterol)

2.5 mg Licopene

1 mg Extract de piper negru

80 mcg Seleniu

Alte Ingrediente: Stabilizatori – carbonat de calciu, celuloză microcristalină; antiaglomeranţi – acid stearic, dioxid de siliciu; agent de glazurare – amidon sodic glicolat; antiaglomerant – stearat de magneziu; agenţi de glazurare – glazură farmaceutică, talc……………………q.s.

Administrare:

o capsula pe zi

1.Extractul din fructe de Saw Palmetto pentru sănătatea prostatei este bine cunoscut.

 •  Este utilizat în principal pentru a trata și ameliora simptomele asociate hiperplaziei benigne de prostată (HBP), o afecțiune în care prostata se mărește și poate cauza probleme urinare.
 • Extractul de Saw Palmetto are efecte benefice asupra prostatei datorită compușilor săi bioactivi, cum ar fi sterolii și acizii grași. Acești compuși ajută la reducerea nivelului de dihidrotestosteron (DHT), un hormon responsabil de creșterea prostatei. Prin inhibarea DHT-ului, extractul de Saw Palmetto ajută la reducerea inflamației și a mărimii prostatei, ceea ce poate ameliora simptomele HBP, cum ar fi urinările frecvente și dificultățile în urinare.
 •  poate avea un efect protector asupra celulelor prostatei și poate contribui la menținerea sănătății generale a acestei glande. De asemenea,extractul de Saw Palmetto poate reduce riscul de apariție a cancerului de prostată.

2. Concentratul din frunze de urzică are un rol semnificativ în susținerea sănătății prostatei. Urzica (Urtica dioica) este o plantă cu proprietăți medicinale, recunoscută pentru efectele sale benefice asupra sistemului urogenital.

 • Concentratul din frunze de urzică este bogat în substanțe bioactive, cum ar fi fitosterolii, lignanii și polizaharidele, care au multiple beneficii asupra prostatei. Aceste substanțe au proprietăți antiinflamatorii și antioxidante, care pot ajuta la reducerea inflamației și stresului oxidativ în glanda prostatică.
 • Prin reducerea inflamației, concentratul din frunze de urzică poate ajuta la ameliorarea simptomelor asociate hiperplaziei benigne de prostată (HBP), precum urinările frecvente, dificultățile în urinare și senzația de golire incompletă a vezicii urinare.
 • De asemenea, concentratul din frunze de urzică poate influența metabolismul hormonilor sexuali masculini, inclusiv testosteronul și dihidrotestosteronul (DHT). Astfel, poate contribui la menținerea unui echilibru hormonal sănătos în organism și poate ajuta la reducerea creșterii excesive a prostatei.

3. Semințele de in sunt bogate în nutrienți esențiali, inclusiv acizi grași omega-3, fibre, lignani și fitosteroli, care au efecte pozitive asupra sănătății prostatei.

 • Acizii grași omega-3 din semințele de in, cum ar fi acidul alfa-linolenic (ALA), au proprietăți antiinflamatorii și pot ajuta la reducerea inflamației în glanda prostatică. Inflamația cronică în prostată poate contribui la dezvoltarea unor afecțiuni, cum ar fi hiperplazia benignă de prostată (HBP) sau cancerul de prostată.
 •  Lignani, compuși fitochimici cu potențial antioxidant și antiinflamator  ajuta la reducerea riscului de dezvoltare a cancerului de prostată și pot contribui la inhibarea creșterii celulelor canceroase în prostată.
 • Fitosterolii, prezenți și în semințele de in, pot juca un rol în menținerea sănătății prostatei prin reducerea creșterii excesive a prostatei și ameliorarea simptomelor asociate HBP.

4. Complexul de fitosteroli poate juca un rol important în menținerea sănătății prostatei. Fitosterolii sunt compuși naturali prezentați în plante, care sunt structural similari cu colesterolul. Aceștia pot avea următoarele efecte benefice asupra prostatei:

 • Reducerea creșterii excesive a prostatei: Fitosterolii pot ajuta la inhibarea creșterii excesive a prostatei, cunoscută și sub denumirea de hiperplazie benignă de prostată (HBP). Prin blocarea producției unei enzime numită 5-alfa-reductază, care converteste testosteronul în dihidrotestosteron (DHT), fitosterolii pot reduce stimularea excesivă a prostatei și pot încetini creșterea acesteia.
 • Reducerea inflamației: Inflamația cronică în prostată poate contribui la dezvoltarea problemelor de sănătate, cum ar fi HBP și cancerul de prostată. Fitosterolii au proprietăți antiinflamatorii și pot ajuta la reducerea inflamației în glanda prostatică.
 • Susținerea sănătății celulelor prostatei: Fitosterolii pot avea efecte antioxidante și pot ajuta la protejarea celulelor prostatei împotriva daunelor oxidative cauzate de radicalii liberi. Acest lucru poate contribui la menținerea sănătății celulare și la reducerea riscului de dezvoltare a afecțiunilor prostatei, inclusiv a cancerului de prostată.

Este important de menționat că complexul de fitosteroli este mai potențat de plantele terapeutice enumerate maii sus.

5. Licopenul este un compus natural cu proprietăți antioxidante puternice și este cunoscut în special pentru beneficiile sale în menținerea sănătății prostatei. Acesta joacă un rol important în sănătatea prostatei datorită următoarelor aspecte:

 • Protecția împotriva inflamației: Licopenul poate ajuta la reducerea inflamației în glanda prostatică. Inflamația cronică a prostatei poate contribui la apariția afecțiunilor prostatei, cum ar fi hiperplazia benignă de prostată (HBP) și cancerul de prostată. Prin proprietățile sale antiinflamatorii, licopenul poate contribui la diminuarea riscului și a severității acestor afecțiuni.
 • Antioxidant puternic: Licopenul este un antioxidant puternic, capabil să neutralizeze radicalii liberi din organism. Radicalii liberi sunt molecule instabile care pot cauza daune celulare și pot contribui la dezvoltarea cancerului și a altor boli. Consumul regulat de alimente bogate în licopen poate ajuta la protejarea celulelor prostatei împotriva stresului oxidativ și a daunelor celulare.
 • Reducerea riscului de cancer de prostată: Cercetările sugerează că un aport adecvat de licopen poate fi asociat cu un risc redus de dezvoltare a cancerului de prostată. Licopenul poate inhiba creșterea celulelor canceroase și poate avea efecte protectoare asupra prostatei.
 • Suport pentru sănătatea generală a prostatei: Consumul de licopen poate ajuta la menținerea funcției normale a prostatei și la menținerea unei stări generale de sănătate a acesteia.

6. Seleniul joacă un rol important în menținerea sănătății prostatei și are multiple efecte benefice asupra acesteia. Iată câteva dintre rolurile sale principale:

 • Antioxidant puternic: Seleniul acționează ca un antioxidant, ajutând la protejarea celulelor prostatei împotriva stresului oxidativ și a daunelor provocate de radicalii liberi. Acești radicali liberi pot contribui la dezvoltarea cancerului de prostată și la alte afecțiuni ale prostatei. Prin neutralizarea radicalilor liberi, seleniul poate reduce riscul de apariție a acestor afecțiuni și poate susține sănătatea prostatei.
 • Susținerea sistemului imunitar: Seleniul joacă un rol important în funcționarea normală a sistemului imunitar. Un sistem imunitar puternic poate contribui la prevenirea și combaterea infecțiilor și inflamațiilor la nivelul prostatei.
 • Reducerea inflamației: Inflamația cronică poate contribui la dezvoltarea problemelor de sănătate ale prostatei, inclusiv a cancerului de prostată. Seleniul poate ajuta la reducerea inflamației la nivelul prostatei și poate contribui la menținerea sănătății acesteia.
 • Suport pentru funcția hormonală: Seleniul este esențial pentru sinteza și metabolismul hormonilor, inclusiv hormonii implicați în sănătatea prostatei. Asigurând un nivel adecvat de seleniu, se poate contribui la menținerea echilibrului hormonal și la funcționarea normală a prostatei.

Beneficii / recomandări


Ameliorează simptomele inflamării prostatei, cum ar fi urinări frecvente, dificultăți urinare, senzație de arsură și disconfort.

Susține sănătatea prostatei și a tractului urinar.

Contribuie la îmbunătățirea calității vieții sexuale.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Pro-Stp-60 capsule-protectia prostatei

 • Cod produs: ajutorul prostatei
 • Disponibilitate: 10
 • 168,00 LEI


Etichete: Pro-STP, supliment natural pentru prostata, extract de urzică, Saw Palmetto, antiinflamator, diuretic, reducere simptome, lărgire prostatei, inflamație prostată, zinc, seleniu, sănătate organe genitale masculine, suport sistem reproducător masculin, prostata, cancerului prostata

De ce sa alegeți produsele Calivita?

De ce ar trebui să alegi produsele noastre?

1. Experiență profesională de înaltă calitate - Calivita oferă o gamă de produse care îndeplinesc cele mai riguroase standarde de calitate de peste 30 de ani.

2. Materii prime naturale de cea mai înaltă calitate - Folosim materii prime naturale provenite din surse de încredere, asigurându-ne că produsele noastre sunt de cea mai bună calitate. Utilizăm formule cu absorbție excelentă, inclusiv substanțe în formă organică.

3. Garanția calității de 100% - Oferim o garanție de calitate pentru toate produsele noastre. Ne asigurăm că fiecare produs respectă cele mai înalte standarde de eficacitate și siguranță.

4. Fabricate conform standardelor cGMP - Produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu standardele cGMP (Current Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale riguroase și procedurilor regulate de examinare de către FDA (Food and Drug Administration).

5. Avizul Ministerului Sănătății - Toate produsele noastre au avizul Ministerului Sănătății, garantându-ți că acestea respectă standardele de siguranță și calitate.

În concluzie, alegând produsele noastre, te poți bucura de o combinație de experiență profesională, materii prime naturale de înaltă calitate și garanția calității, toate conform standardelor și reglementărilor în vigoare.


Disclaimer


Informațiile furnizate în legătură cu suplimentul alimentar are un caracter general și nu trebuie interpretate ca sfaturi medicale. Suplimentele alimentare nu sunt destinate să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină orice afecțiune sau boală.

Este important să menționăm că fiecare persoană poate răspunde diferit la suplimentul prezentat, iar efectele pot varia în funcție de starea de sănătate individuală. 


Recomandări suplimentare

Sfat: Folosirea suplimentului este mai eficient adoptând și  un stil de viață sănătos. Iată câteva recomandări:

-Alimentație echilibrată: Consumă o varietate de alimente sănătoase, incluzând fructe, legume, cereale integrale, proteine slabe și grăsimi sănătoase. Evită alimentele procesate, bogate în zahăr și grăsimi nesănătoase.

-Hidratare adecvată: Asigură-te că bei suficientă apă în fiecare zi pentru a menține hidratarea corectă a organismului. Evită băuturile carbogazoase și sucurile îndulcite.

-Activitate fizică regulată: Fă mișcare în mod regulat, adaptată nivelului tău de antrenament. Alege activități care îți plac, cum ar fi mersul pe jos, alergarea, înotul sau practicarea unui sport.

-Odihnă și somn adecvat: Acordă o atenție corespunzătoare odihnei și somnului. Încearcă să dormi între 7 și 9 ore pe noapte pentru a-ți permite corpului să se refacă și să se regenereze.

-Reducerea stresului: Găsește metode eficiente de gestionare a stresului, cum ar fi meditația, respirația profundă, yoga sau alte activități care te ajută să te relaxezi și să te destresezi.

-Renunțarea la fumat: Dacă fumezi, ia în considerare renunțarea la acest obicei nociv. Consultă un specialist sau adresează-te unor programe de renunțare la fumat pentru sprijin și sfaturi.

-Consum moderat de alcool: Dacă consumi alcool, fă-o cu moderație iar în cazul ca vei administra acest produs recomandarea este sa nu consumați alcool. Limitază cantitatea de alcool la recomandările stabilite de specialiști în domeniul sănătății.

-Menținerea unei greutăți sănătoase: Menține o greutate corporală sănătoasă prin alimentație echilibrată și activitate fizică regulată. Evită dietele drastice și concentratează-te pe adoptarea unui stil de viață sănătos pe termen lung.

-Verificări medicale regulate: Efectuează controale medicale periodice pentru a depista eventuale probleme de sănătate în stadii incipiente și a le trata la timp.

-Menținerea relațiilor sociale și echilibrul între viața personală și profesională: Acordă timp relațiilor sociale, petrece timp cu cei dragi și menține un echilibru între viața personală și profesională.