• BioHarmonex 4 -aparat de biorezonata

BioHarmonex, un aparat de rezonanță magnetică pentru uz la domiciliu, sprijină procesele naturale ale organismului prin generarea unui câmp electromagnetic extern. Ușor de utilizat, non-invaziv și fără durere, BioHarmonex dispune de funcție de programare, ecran tactil LCD, efecte luminoase și actualizare permanentă. 

Bioharmonex 4 este un dispozitiv care utilizează un câmp electromagnetic extern pentru a sprijini procesele naturale ale organismului. Acesta generează un câmp electromagnetic de intensitate și frecvență specifică, care poate influența organismul uman la nivel celular.

Rolul principal al aparatului de rezonanță magnetică este de a stimula și optimiza funcțiile naturale ale corpului, susținând procesele de vindecare și regenerare. Când este expus la câmpul electromagnetic generat de aparat, corpul uman poate beneficia de următoarele efecte:

 • Stimularea circulației sanguine
 • Reducerea inflamației
 • Accelerarea procesului de vindecare
 • Relaxarea musculară și reducerea durerii
 • Susținerea sistemului imunitar
 • Relaxare și reducerea stresului
 • Îmbunătățirea somnului
 • Stimularea metabolismului
 • Promovarea echilibrului energetic
 • Îmbunătățirea funcției cognitive
 • Promovarea echilibrului emoțional

Pentru mai multe detalii accesează: Despre efectele rezonantei magnetice

Conține:

Programele de bază: antifront, bioritm, piele, oase, după antrenament, digestie ,durere, copii, hormoni, nervi, imunitar, circulaţie, relaxare, respiraţie, ficat/pancreas, menstruaţie, reîncărcare mental, detoxificare, meridian, sistem limfatic, mereu tânăr, prostată, slăbire, ochi/vedere, rinichi, rezonanţă schumann, nopţi nedormite, somn odihnitor 2 ore, mahmureală.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

BioHarmonex 4 -aparat de biorezonata

 • 3.450,00 LEI


De ce sa alegeți produsele Calivita?

De ce ar trebui să alegi produsele noastre?

1. Experiență profesională de înaltă calitate - Calivita oferă o gamă de produse care îndeplinesc cele mai riguroase standarde de calitate de peste 30 de ani.

2. Materii prime naturale de cea mai înaltă calitate - Folosim materii prime naturale provenite din surse de încredere, asigurându-ne că produsele noastre sunt de cea mai bună calitate. Utilizăm formule cu absorbție excelentă, inclusiv substanțe în formă organică.

3. Garanția calității de 100% - Oferim o garanție de calitate pentru toate produsele noastre. Ne asigurăm că fiecare produs respectă cele mai înalte standarde de eficacitate și siguranță.

4. Fabricate conform standardelor cGMP - Produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu standardele cGMP (Current Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale riguroase și procedurilor regulate de examinare de către FDA (Food and Drug Administration).

5. Avizul Ministerului Sănătății - Toate produsele noastre au avizul Ministerului Sănătății, garantându-ți că acestea respectă standardele de siguranță și calitate.

În concluzie, alegând produsele noastre, te poți bucura de o combinație de experiență profesională, materii prime naturale de înaltă calitate și garanția calității, toate conform standardelor și reglementărilor în vigoare.


Disclaimer


Informațiile furnizate în legătură cu suplimentul alimentar are un caracter general și nu trebuie interpretate ca sfaturi medicale. Suplimentele alimentare nu sunt destinate să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină orice afecțiune sau boală.

Este important să menționăm că fiecare persoană poate răspunde diferit la suplimentul prezentat, iar efectele pot varia în funcție de starea de sănătate individuală. 


Recomandări suplimentare

Sfat: Folosirea suplimentului este mai eficient adoptând și  un stil de viață sănătos. Iată câteva recomandări:

-Alimentație echilibrată: Consumă o varietate de alimente sănătoase, incluzând fructe, legume, cereale integrale, proteine slabe și grăsimi sănătoase. Evită alimentele procesate, bogate în zahăr și grăsimi nesănătoase.

-Hidratare adecvată: Asigură-te că bei suficientă apă în fiecare zi pentru a menține hidratarea corectă a organismului. Evită băuturile carbogazoase și sucurile îndulcite.

-Activitate fizică regulată: Fă mișcare în mod regulat, adaptată nivelului tău de antrenament. Alege activități care îți plac, cum ar fi mersul pe jos, alergarea, înotul sau practicarea unui sport.

-Odihnă și somn adecvat: Acordă o atenție corespunzătoare odihnei și somnului. Încearcă să dormi între 7 și 9 ore pe noapte pentru a-ți permite corpului să se refacă și să se regenereze.

-Reducerea stresului: Găsește metode eficiente de gestionare a stresului, cum ar fi meditația, respirația profundă, yoga sau alte activități care te ajută să te relaxezi și să te destresezi.

-Renunțarea la fumat: Dacă fumezi, ia în considerare renunțarea la acest obicei nociv. Consultă un specialist sau adresează-te unor programe de renunțare la fumat pentru sprijin și sfaturi.

-Consum moderat de alcool: Dacă consumi alcool, fă-o cu moderație iar în cazul ca vei administra acest produs recomandarea este sa nu consumați alcool. Limitază cantitatea de alcool la recomandările stabilite de specialiști în domeniul sănătății.

-Menținerea unei greutăți sănătoase: Menține o greutate corporală sănătoasă prin alimentație echilibrată și activitate fizică regulată. Evită dietele drastice și concentratează-te pe adoptarea unui stil de viață sănătos pe termen lung.

-Verificări medicale regulate: Efectuează controale medicale periodice pentru a depista eventuale probleme de sănătate în stadii incipiente și a le trata la timp.

-Menținerea relațiilor sociale și echilibrul între viața personală și profesională: Acordă timp relațiilor sociale, petrece timp cu cei dragi și menține un echilibru între viața personală și profesională.