• Vitamina C 1000 Plus 100 tablete cu eliberare prelungita


C 1000 Plus este un produs ce conține o doză mare de 1000 mg de vitamina C cu eliberare prelungită și extract de măceșe din culturi organice. Acesta susține și întărește sistemul imunitar, oferindu-i protecție.

Vitamina C este un supliment bine-cunoscut pentru susținerea imunitară, precum și siguranța  sa în administrare neavând efecte advese.

Vitamina C are un rol important în lupta împotriva răcelilor și gripei datorită puterii antioxidante, precum și proprietățile sale antivirale și capacitatea de a preveni replicarea virală.

Prezentare Vitamina C 1000 Plus

Un flacon de vitamina C1000 Plus contine 100 tablete 

O tableta contine:

 • 1000 mg Vitamina C
 • 125 mg Pulbere de măceşe organice

Alte Ingrediente: Stabilizator – celuloză microcristalină; antiaglomerant - acid stearic; agent de glazurare – glazură farmaceutică; antiaglomeranţi – stearat de magneziu, dioxid de siliciu... q.s.

Mod de utilizare: 

1 tabletă pe zi sau conform recomandarilor.


Vitamina C are un rol esențial în menținerea sănătății organismului. Iată câteva dintre beneficiile sale:

 • Susținerea sistemului imunitar: Vitamina C are proprietăți antioxidante și stimulează producția de celule imunitare, contribuind astfel la combaterea infecțiilor și răcelilor.
 • Protecția celulară: Vitamina C ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, care poate fi cauzat de radicalii liberi și poate contribui la apariția bolilor cronice.
 • Absorbția optimă a fierului: Vitamina C facilitează absorbția fierului din alimente de origine vegetală, contribuind astfel la prevenirea și tratarea anemiei.
 • Susținerea sănătății pielii: Vitamina C este implicată în producția de colagen, o proteină esențială pentru structura și sănătatea pielii. Consumul adecvat de vitamina C poate contribui la menținerea unei pielii sănătoase și elasticității acesteia.
 • Funcționarea sistemului nervos: Vitamina C are un rol important în producția de neurotransmițători, substanțe chimice esențiale pentru funcționarea sistemului nervos și reglarea stării de spirit.
 • Protecția împotriva bolilor cardiovasculare: Vitamina C poate ajuta la reducerea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rău") și poate îmbunătăți sănătatea vaselor de sânge, contribuind astfel la prevenirea bolilor cardiovasculare.

Este important să menționăm că acestea sunt doar câteva dintre beneficiile cunoscute ale vitaminei C, iar un consum adecvat de vitamina C  poate susține sănătatea generală a organismului.


Cum vitamiana C se luptă cu inamicii sanatatii cum ar fi virușii?

Potrivit Institutului Linus Pauling (numit după savantul câștigător al Premiului Nobel, cunoscut pentru cercetare revoluționară a vitaminei C) de la Universitatea din Oregon, vitamina C promovează producerea de leucocite – familie puternică de celule albe din sânge care sunt soldații de primă linie ai sistemului imunitar. În plus, prin proprietățile sale antioxidante, vitamina protejează aceste leucocite de deteriorarea oxidativă.

Vitamina C stimulează răspunsul imunitar, alimentează sistemul imunitar care este în război cu agenții patogeni dăunători și susține un sistem imunitar sănătos în pregătirea oricărui atac care ar putea apăre.

Majoritatea oamenilor pot lua în siguranță 200 mg de vitamina C per doză fără a experimenta probleme gastrice și pot utiliza până la 2.000 mg pe zi. Pentru cele mai bune rezultate, începeți 1.000 mg pe zi, după cum este tolerata.

Beneficii

 • Oferă protecţie şi intareste sistemul imunitar
 • Întăreşte apărarea naturală a corpului, datorită proprietăţilor antioxidante
 • Datorită eliberării prelungite asigură un nivel constant de vitamina C întreaga zi 

 • Susţine producerea de celule albe din sânge cunoscute sub numele de limfocite și fagocite, care ajută la protejarea organismului împotriva infecțiilor

Avantajele utilizării suplimentelor alimentare cu eliberare prelungită pot include:

 • Efecte mai stabile: Ingredientele active sunt eliberate treptat în organism, menținând concentrația într-un interval terapeutic optim și evitând fluctuațiile bruste ale nivelurilor substanțelor active.
 • Administrare mai convenabilă: Eliberarea prelungită poate permite o frecvență redusă a administrării, de exemplu, o singură doză pe zi sau mai puțin frecvent, ceea ce poate fi mai convenabil pentru utilizatori.
 • Absorbție și utilizare mai eficiente: O eliberare treptată a ingredientelor poate permite o absorbție și o utilizare mai eficiente în organism, maximizând beneficiile substanțelor active.
 • Reducerea efectelor secundare: Prin evitarea unor vârfuri bruște de concentrație a ingredientelor, eliberarea prelungită poate contribui la reducerea potențialelor efecte secundare sau reacții adverse.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Vitamina C 1000 Plus 100 tablete cu eliberare prelungita

 • 89,50 LEI


De ce sa alegeți produsele Calivita?

De ce ar trebui să alegi produsele noastre?

1. Experiență profesională de înaltă calitate - Calivita oferă o gamă de produse care îndeplinesc cele mai riguroase standarde de calitate de peste 30 de ani.

2. Materii prime naturale de cea mai înaltă calitate - Folosim materii prime naturale provenite din surse de încredere, asigurându-ne că produsele noastre sunt de cea mai bună calitate. Utilizăm formule cu absorbție excelentă, inclusiv substanțe în formă organică.

3. Garanția calității de 100% - Oferim o garanție de calitate pentru toate produsele noastre. Ne asigurăm că fiecare produs respectă cele mai înalte standarde de eficacitate și siguranță.

4. Fabricate conform standardelor cGMP - Produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu standardele cGMP (Current Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale riguroase și procedurilor regulate de examinare de către FDA (Food and Drug Administration).

5. Avizul Ministerului Sănătății - Toate produsele noastre au avizul Ministerului Sănătății, garantându-ți că acestea respectă standardele de siguranță și calitate.

În concluzie, alegând produsele noastre, te poți bucura de o combinație de experiență profesională, materii prime naturale de înaltă calitate și garanția calității, toate conform standardelor și reglementărilor în vigoare.


Disclaimer


Informațiile furnizate în legătură cu suplimentul alimentar are un caracter general și nu trebuie interpretate ca sfaturi medicale. Suplimentele alimentare nu sunt destinate să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină orice afecțiune sau boală.

Este important să menționăm că fiecare persoană poate răspunde diferit la suplimentul prezentat, iar efectele pot varia în funcție de starea de sănătate individuală. 


Recomandări suplimentare

Sfat: Folosirea suplimentului este mai eficient adoptând și  un stil de viață sănătos. Iată câteva recomandări:

-Alimentație echilibrată: Consumă o varietate de alimente sănătoase, incluzând fructe, legume, cereale integrale, proteine slabe și grăsimi sănătoase. Evită alimentele procesate, bogate în zahăr și grăsimi nesănătoase.

-Hidratare adecvată: Asigură-te că bei suficientă apă în fiecare zi pentru a menține hidratarea corectă a organismului. Evită băuturile carbogazoase și sucurile îndulcite.

-Activitate fizică regulată: Fă mișcare în mod regulat, adaptată nivelului tău de antrenament. Alege activități care îți plac, cum ar fi mersul pe jos, alergarea, înotul sau practicarea unui sport.

-Odihnă și somn adecvat: Acordă o atenție corespunzătoare odihnei și somnului. Încearcă să dormi între 7 și 9 ore pe noapte pentru a-ți permite corpului să se refacă și să se regenereze.

-Reducerea stresului: Găsește metode eficiente de gestionare a stresului, cum ar fi meditația, respirația profundă, yoga sau alte activități care te ajută să te relaxezi și să te destresezi.

-Renunțarea la fumat: Dacă fumezi, ia în considerare renunțarea la acest obicei nociv. Consultă un specialist sau adresează-te unor programe de renunțare la fumat pentru sprijin și sfaturi.

-Consum moderat de alcool: Dacă consumi alcool, fă-o cu moderație iar în cazul ca vei administra acest produs recomandarea este sa nu consumați alcool. Limitază cantitatea de alcool la recomandările stabilite de specialiști în domeniul sănătății.

-Menținerea unei greutăți sănătoase: Menține o greutate corporală sănătoasă prin alimentație echilibrată și activitate fizică regulată. Evită dietele drastice și concentratează-te pe adoptarea unui stil de viață sănătos pe termen lung.

-Verificări medicale regulate: Efectuează controale medicale periodice pentru a depista eventuale probleme de sănătate în stadii incipiente și a le trata la timp.

-Menținerea relațiilor sociale și echilibrul între viața personală și profesională: Acordă timp relațiilor sociale, petrece timp cu cei dragi și menține un echilibru între viața personală și profesională.