• Noni Polinesian caps-90 capsule

 Plantă adaptogenă din sol vulcanic, bogată în aminoacizi, minerale, vitamine și enzime. Este o sursă de proxeronină, serotonină, scopoletină și damnacan, care sunt purtătorii acțiunii unice a acestei plante minune. Conținutul ridicat de substanțe active din concentratul de noni polinezian asigură o acțiune de trei ori mai puternică.

Patria lui Noni(lat. Morinda citrifolia)  este Polinezia Franceză - un grup de 118 insule și peninsule din Pacificul de Sud. Cea mai mare și cel mai faimoasa dintre acestea este insula Tahiti. Polinezia este cunoscută ca un paradis pe pământ, iar Noni este cunoscut ca regele fructelor.

 Este folosit de mai bine de 2000 de ani ca tonic natural și remediu pentru echilibrul perturbat al sistemului digestiv, intestinal și respirator și al imunității. Cercetările în domeniul sănătății efectuate în ultimele decenii dezvăluie un număr tot mai mare de principii detaliate ale Noni și explică astfel în continuare atașamentul de secole al nativilor față de acest fruct.

 Fructul acestei minunate plante contine 18 tipuri de aminoacizi, minerale si numeroase vitamine si enzime si substante active: proxeronina, serotonina, scopoletina si damnacantal. Cu ajutorul proxeroninei, xeronina este creată în intestine, care este necesară organismului uman pentru regenerarea eficientă a celulelor. Datorită acțiunii sale adaptogene, este capabil să normalizeze celulele care nu funcționează corect.

Xeronina și proxeronina prezintă acțiune antidepresivă, deoarece accelerează secreția de endorfine, a căror eliberare are ca rezultat  relaxare și bună dispoziție. Pe lângă toate acestea, xeronina activează mecanismul de protecție împotriva inflamației în organism și, de asemenea, crește rezistența la bacterii și viruși. De aceea noni este recomandat tuturor celor care suferă adesea de infecții.

Deoarece noni susține secreția de sucuri digestive, reduce și o parte semnificativă a problemelor tractului digestiv.

Sprijinul în tratamentul diferitelor boli care creează dependență (fumat, alcoolism, dependență de droguri) poate fi util, deoarece utilizarea noni reduce simptomele de sevraj, ceea ce facilitează rezistența la acest proces.

Scopoletina crește producția de serotonină și melatonină în organism și astfel are un efect pozitiv asupra stării sistemului nervos, prevenind schimbările de dispoziție și reglând ciclul de somn.

 Joacă un rol important în scăderea temperaturii in caz de febra, in mecanismului de foame-sațietate și in imbunatatirea comportamentului sexual.

Serotonina în sine este implicată în rezolvarea multor boli precum migrenele, depresia, boala Alzheimer etc.

Damnacantalul controlează procesul de diviziune celulară și proliferarea necontrolată a celulelor și, ca substanță activă, poate ajuta la protejarea împotriva efectelor negative ale radiațiilor asupra corpului uman. Deoarece participă la atingerea nivelului optim al așa-numitelor Celulele T și B, sporesc capacitatea funcțională a imunității.

Antrachinonele din noni sunt atribuite activității antibacteriene.

Substanțele active din noni favorizează producerea de oxid nitric (NO), care este prezent în aproape toate funcțiile corpului și este necesar pentru dezvoltarea lor. Această moleculă simplă, dar eficientă, are capacitatea de a reduce durerea anginoasa, previne formarea cheagurilor de sânge și ajută la reducerea hipertensiunii arteriale cauzate de tensiune și stres.

Prin acțiunea sa antioxidantă, previne oxidarea colesterolului LDL, stimulează circulația și fluxul sanguin către țesuturi, inclusiv către organele reproducătoare, și astfel afectează calitatea vieții sexuale.

Polinesian Noni este ambalat în ambalaje din plastic de calitate farmaceutică care protejează la maxim ingredientele sale active.

Noni polinezian conține de trei ori mai multe solide, iar activitatea lor biologică este păstrată la maximum în procesul de producție.

Ingrediente active

Noni 400,0 mg

Mod de Utilizare

2 capsule pe zi sau conform recomandarilor.

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Noni Polinesian caps-90 capsule

  • 126,00 LEI


De ce sa alegeți produsele Calivita?

De ce ar trebui să alegi produsele noastre?

1. Experiență profesională de înaltă calitate - Calivita oferă o gamă de produse care îndeplinesc cele mai riguroase standarde de calitate de peste 30 de ani.

2. Materii prime naturale de cea mai înaltă calitate - Folosim materii prime naturale provenite din surse de încredere, asigurându-ne că produsele noastre sunt de cea mai bună calitate. Utilizăm formule cu absorbție excelentă, inclusiv substanțe în formă organică.

3. Garanția calității de 100% - Oferim o garanție de calitate pentru toate produsele noastre. Ne asigurăm că fiecare produs respectă cele mai înalte standarde de eficacitate și siguranță.

4. Fabricate conform standardelor cGMP - Produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu standardele cGMP (Current Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale riguroase și procedurilor regulate de examinare de către FDA (Food and Drug Administration).

5. Avizul Ministerului Sănătății - Toate produsele noastre au avizul Ministerului Sănătății, garantându-ți că acestea respectă standardele de siguranță și calitate.

În concluzie, alegând produsele noastre, te poți bucura de o combinație de experiență profesională, materii prime naturale de înaltă calitate și garanția calității, toate conform standardelor și reglementărilor în vigoare.


Disclaimer


Informațiile furnizate în legătură cu suplimentul alimentar are un caracter general și nu trebuie interpretate ca sfaturi medicale. Suplimentele alimentare nu sunt destinate să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină orice afecțiune sau boală.

Este important să menționăm că fiecare persoană poate răspunde diferit la suplimentul prezentat, iar efectele pot varia în funcție de starea de sănătate individuală. 


Recomandări suplimentare

Sfat: Folosirea suplimentului este mai eficient adoptând și  un stil de viață sănătos. Iată câteva recomandări:

-Alimentație echilibrată: Consumă o varietate de alimente sănătoase, incluzând fructe, legume, cereale integrale, proteine slabe și grăsimi sănătoase. Evită alimentele procesate, bogate în zahăr și grăsimi nesănătoase.

-Hidratare adecvată: Asigură-te că bei suficientă apă în fiecare zi pentru a menține hidratarea corectă a organismului. Evită băuturile carbogazoase și sucurile îndulcite.

-Activitate fizică regulată: Fă mișcare în mod regulat, adaptată nivelului tău de antrenament. Alege activități care îți plac, cum ar fi mersul pe jos, alergarea, înotul sau practicarea unui sport.

-Odihnă și somn adecvat: Acordă o atenție corespunzătoare odihnei și somnului. Încearcă să dormi între 7 și 9 ore pe noapte pentru a-ți permite corpului să se refacă și să se regenereze.

-Reducerea stresului: Găsește metode eficiente de gestionare a stresului, cum ar fi meditația, respirația profundă, yoga sau alte activități care te ajută să te relaxezi și să te destresezi.

-Renunțarea la fumat: Dacă fumezi, ia în considerare renunțarea la acest obicei nociv. Consultă un specialist sau adresează-te unor programe de renunțare la fumat pentru sprijin și sfaturi.

-Consum moderat de alcool: Dacă consumi alcool, fă-o cu moderație iar în cazul ca vei administra acest produs recomandarea este sa nu consumați alcool. Limitază cantitatea de alcool la recomandările stabilite de specialiști în domeniul sănătății.

-Menținerea unei greutăți sănătoase: Menține o greutate corporală sănătoasă prin alimentație echilibrată și activitate fizică regulată. Evită dietele drastice și concentratează-te pe adoptarea unui stil de viață sănătos pe termen lung.

-Verificări medicale regulate: Efectuează controale medicale periodice pentru a depista eventuale probleme de sănătate în stadii incipiente și a le trata la timp.

-Menținerea relațiilor sociale și echilibrul între viața personală și profesională: Acordă timp relațiilor sociale, petrece timp cu cei dragi și menține un echilibru între viața personală și profesională.