• Immunvirex Calivita -30 caps

Immunvirex conține o combinație unică de vitamine, minerale, probiotice și ingrediente active din plante, care și-au demonstrat capacitatea de susţinere, întărire şi protecţie a sistemului imunitar, cu efect antiviral puternic şi de spectru larg.

Prin efectul antiinflamator natural acţionează local calmând durerile cauzate de gripă sau răceală: dureri de cap, dureri musculare. Implicat în reducerea frecvenței și severităţii infecțiilor, complexul de ingrediente scurtează perioada de convalescenţă, ajutând organismul să îşi revină mai repede în urma unor afecţiuni virale. 

INGREDIENTE

Quercitină dihidrat 200 mg

Pulbere de rădăcină de Kudzu (Pueraria lobata) 50 mg

Beta glucan 30 mg

Zinc (aspartat de zinc) 10 mg

Bioperine (Piper nigrum, fruct) 5 mg

Vitamina D3 (colecalciferol)  10 mcg (400 U.I.)

Lactobacillus rhamnosus 100 U

gelifiant - hidroxipropil metilceluloză; stabilizator - carbonat de calciu; antiaglomeranţi - coji de orez, dioxid de siliciu...........q.s.

QUERCITINA

un flavonoid puternic, cu potenţial antioxidant şi antiviral dovedit, cu rol în eliminarea toxinelor din organism, dar şi a stresului oxidativ care poate afecta celulele sănătoase cu rol în întărirea imunităţii.

Aceasta nu doar că sprijină și reglează funcţia imunitară, ci are şi un efect antipatogen de spectru larg, reducând nivelul de citokine proinflamatorii, responsabile de afectarea gravă a ţesuturilor pulmonare.

KUDZU

bogată în substanţe biologic active, susţine funcţia hepatică,  sprijinind procesele de detoxifiere, prin eliminarea substanţelor cu impact negativ în organism.

BETA GLUCAN

activează celulele imunitare numite macrofage, mobilizându-le în crearea primei linii de apărarea a barierei imunitare, atenţionând şi mobilizând întregul sistem imunitar în lupta cu agentul patogen. Implicaţi în reducerea frecvenței și severităţii infecțiilor, beta glucanii scurtează perioada de convalescenţă, ajutând organismul să îşi revină mai repede în urma unor afecţiuni virale.

ZINC

este recunoscut pentru susţinerea sistemului imunitar, poate scădea incidenţa infecţiilor respiratorii, susţinând refacerea mai rapidă a organismului.

Contribuind la activitatea normală a receptorilor pentru gust şi miros,  în caz de răceală sau gripă, zincul poate împiedica pierderea acestor simţuri.

VITAMINA D

datorită efectelor imunomodulatoare, are efect de protecţie a tractului respirator, întârind funcţia de apărare a organismului, reducând totodată şi severitatea bolii. 

BIOPERINE

extract de piper negru, potenţează absorbţia ingredientelor active din Immunvirex şi creşte gradul de bioaccesibilitate al acestora de către organism, pentru un efect şi mai puternic.  

DE CE SĂ ALEGEM COMPLEXUL PENTRU CREȘTEREA IMUNITĂȚII IMMUNVIREX?

DE CE?


Pentru întărirea, susţinerea şi protecţia barierei imunitare a organismului

Pentru scădearea incidenţei şi ameliorarea severităţii infecţiilor respiratorii

Pentru ameliorarea simptomelor de răceală sau gripă: dureri de cap, dureri musculare, pierderea gustului şi a mirosului

Pentru reducerea perioadei de convalescenţă

Pentru menţinerea echilibrului florei intestinale, cu impact major asupra imunităţii


O singură capsulă conține un amestec de ingrediente active care și-au dovedit eficiența în protecția organismului împotriva agenților patogeni.

PĂREREA VOASTRĂ:

„Mi-am luat liber și concediu medical de nenumărate ori din cauza infecțiilor respiratorii repetate. Eram pe punctul de a-mi pierde locul de muncă. Din fericire, cu ajutorul Immunvirex, am reușit să îmi întăresc sistemul imunitar și să rezolv problema asta o dată pentru totdeauna.” (Eva N.)


„Am avut mai multe infecții, acompaniate de simptomele obișnuite: febră, dureri musculare, dureri de cap, tuse sufocantă. În ultimul timp, aceste probleme au dispărut complet.”  (Anna L.)


„Mă simt mai plin de energie și mai rezistent. Chiar dacă mă îmbolnăvesc, mă recuperez mult mai rapid și nu mai trebuie să stau în pat zile întregi.” (Richard P.)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Immunvirex Calivita -30 caps

  • Cod produs: complex cu acţiune antivirală
  • Disponibilitate: 1000
  • 130,90 LEI


De ce sa alegeți produsele Calivita?

De ce ar trebui să alegi produsele noastre?

1. Experiență profesională de înaltă calitate - Calivita oferă o gamă de produse care îndeplinesc cele mai riguroase standarde de calitate de peste 30 de ani.

2. Materii prime naturale de cea mai înaltă calitate - Folosim materii prime naturale provenite din surse de încredere, asigurându-ne că produsele noastre sunt de cea mai bună calitate. Utilizăm formule cu absorbție excelentă, inclusiv substanțe în formă organică.

3. Garanția calității de 100% - Oferim o garanție de calitate pentru toate produsele noastre. Ne asigurăm că fiecare produs respectă cele mai înalte standarde de eficacitate și siguranță.

4. Fabricate conform standardelor cGMP - Produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu standardele cGMP (Current Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale riguroase și procedurilor regulate de examinare de către FDA (Food and Drug Administration).

5. Avizul Ministerului Sănătății - Toate produsele noastre au avizul Ministerului Sănătății, garantându-ți că acestea respectă standardele de siguranță și calitate.

În concluzie, alegând produsele noastre, te poți bucura de o combinație de experiență profesională, materii prime naturale de înaltă calitate și garanția calității, toate conform standardelor și reglementărilor în vigoare.


Disclaimer


Informațiile furnizate în legătură cu suplimentul alimentar are un caracter general și nu trebuie interpretate ca sfaturi medicale. Suplimentele alimentare nu sunt destinate să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină orice afecțiune sau boală.

Este important să menționăm că fiecare persoană poate răspunde diferit la suplimentul prezentat, iar efectele pot varia în funcție de starea de sănătate individuală. 


Recomandări suplimentare

Sfat: Folosirea suplimentului este mai eficient adoptând și  un stil de viață sănătos. Iată câteva recomandări:

-Alimentație echilibrată: Consumă o varietate de alimente sănătoase, incluzând fructe, legume, cereale integrale, proteine slabe și grăsimi sănătoase. Evită alimentele procesate, bogate în zahăr și grăsimi nesănătoase.

-Hidratare adecvată: Asigură-te că bei suficientă apă în fiecare zi pentru a menține hidratarea corectă a organismului. Evită băuturile carbogazoase și sucurile îndulcite.

-Activitate fizică regulată: Fă mișcare în mod regulat, adaptată nivelului tău de antrenament. Alege activități care îți plac, cum ar fi mersul pe jos, alergarea, înotul sau practicarea unui sport.

-Odihnă și somn adecvat: Acordă o atenție corespunzătoare odihnei și somnului. Încearcă să dormi între 7 și 9 ore pe noapte pentru a-ți permite corpului să se refacă și să se regenereze.

-Reducerea stresului: Găsește metode eficiente de gestionare a stresului, cum ar fi meditația, respirația profundă, yoga sau alte activități care te ajută să te relaxezi și să te destresezi.

-Renunțarea la fumat: Dacă fumezi, ia în considerare renunțarea la acest obicei nociv. Consultă un specialist sau adresează-te unor programe de renunțare la fumat pentru sprijin și sfaturi.

-Consum moderat de alcool: Dacă consumi alcool, fă-o cu moderație iar în cazul ca vei administra acest produs recomandarea este sa nu consumați alcool. Limitază cantitatea de alcool la recomandările stabilite de specialiști în domeniul sănătății.

-Menținerea unei greutăți sănătoase: Menține o greutate corporală sănătoasă prin alimentație echilibrată și activitate fizică regulată. Evită dietele drastice și concentratează-te pe adoptarea unui stil de viață sănătos pe termen lung.

-Verificări medicale regulate: Efectuează controale medicale periodice pentru a depista eventuale probleme de sănătate în stadii incipiente și a le trata la timp.

-Menținerea relațiilor sociale și echilibrul între viața personală și profesională: Acordă timp relațiilor sociale, petrece timp cu cei dragi și menține un echilibru între viața personală și profesională.