• Cell XC Calivita 180 capsule

Cell XC este un amestec natural de vitamine şi aminoacizi, care conţine o cantitate ideală de aminoacizi, vitamine şi alte elemente de bază din compoziţia celulelor, toate având o importanţă specială pentru regenerarea şi fortificarea organismului în cazuri de boli cronice, sănătate slăbită, pierdere în greutate şi o stare generală proastă. Cell XC poate ajuta la prevenirea şi tratarea multiplicării anormale a celulelor şi poate sprijini mecanismul de apărare anticancer al organismului.

Cell XC este noua denumire a produsului Culevit.

Ce contine Cell XC Calivita?

78.39  mg L-arginină

35mg  Vitamina C (acid L-ascorbic)

33.04 mg L-fenilalanină

31.03 mg L-histidină 29.84mg L-metionină

23.47 mg Acid malic  15.32 mg L-triptofan

2.26mg Adenină

1.27 mg L-tirosină

1.22 mg Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină)

0.8 mg Vitamina B2(riboflavină)

30 mcg D-biotină

Alte Ingrediente:

stabilizator - celuloză microcristalină; gelifiant - hidroxipropil metilceluloză; agent de îngroşare - concentrat din orez; antiaglomerant - dioxid de siliciu...q.s.

Variaţia ingredientelor............ +/- 10%

Mod de administrare: 3-5 x 2 capsule pe zi sau în funcţie de recomandări.

PENTRU CINE RECOMANDĂM?

Pentru a ajuta la regenerarea celulelor corpului.

Este recomandat în perioadele de convalescenţă care urmează după diferite afecţiuni, intervenţii chirurgicale, şi boli cronice.

În cazul cancerului, ca tratament complementar, cu acordul medicului.

ATENŢIE!

-În cazul în care sunteţi alergic la vreunul dintre ingredientele active sau alte ingrediente , nu folosiţi acest produs!

-Datorită conţinutului său de fenilalanină, nu poate fi administrat pacienţilor suferinzi de fenilcetonurie.

-Nu este recomandat pacienţilor care necesită dializă renală (tratament pentru rinichi pe cale artificială) şi celor care suferă de -funcţionarea defectuoasă a ficatului.

-Dacă suferiţi de tumori canceroase secretoare de serotonină, nu folosiţi acest produs!

-În cazul în care aveţi cunoştinţă de existenţa unei funcţionări defectuoase grave a ficatului sau rinichilor, cereţi sfatul medicului înainte de a începe folosirea acestor tablete.

-În cazul existenţei unui ulcer gastric sau duodenal, administrarea tabletelor de Cell XC se face pe baza evaluării medicale individuale.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Cell XC Calivita 180 capsule

  • Cod produs: Regenerare celulara, antitumoral
  • Disponibilitate: 1000
  • 150,29 LEI


De ce sa alegeți produsele Calivita?

De ce ar trebui să alegi produsele noastre?

1. Experiență profesională de înaltă calitate - Calivita oferă o gamă de produse care îndeplinesc cele mai riguroase standarde de calitate de peste 30 de ani.

2. Materii prime naturale de cea mai înaltă calitate - Folosim materii prime naturale provenite din surse de încredere, asigurându-ne că produsele noastre sunt de cea mai bună calitate. Utilizăm formule cu absorbție excelentă, inclusiv substanțe în formă organică.

3. Garanția calității de 100% - Oferim o garanție de calitate pentru toate produsele noastre. Ne asigurăm că fiecare produs respectă cele mai înalte standarde de eficacitate și siguranță.

4. Fabricate conform standardelor cGMP - Produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu standardele cGMP (Current Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale riguroase și procedurilor regulate de examinare de către FDA (Food and Drug Administration).

5. Avizul Ministerului Sănătății - Toate produsele noastre au avizul Ministerului Sănătății, garantându-ți că acestea respectă standardele de siguranță și calitate.

În concluzie, alegând produsele noastre, te poți bucura de o combinație de experiență profesională, materii prime naturale de înaltă calitate și garanția calității, toate conform standardelor și reglementărilor în vigoare.


Disclaimer


Informațiile furnizate în legătură cu suplimentul alimentar are un caracter general și nu trebuie interpretate ca sfaturi medicale. Suplimentele alimentare nu sunt destinate să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină orice afecțiune sau boală.

Este important să menționăm că fiecare persoană poate răspunde diferit la suplimentul prezentat, iar efectele pot varia în funcție de starea de sănătate individuală. 


Recomandări suplimentare

Sfat: Folosirea suplimentului este mai eficient adoptând și  un stil de viață sănătos. Iată câteva recomandări:

-Alimentație echilibrată: Consumă o varietate de alimente sănătoase, incluzând fructe, legume, cereale integrale, proteine slabe și grăsimi sănătoase. Evită alimentele procesate, bogate în zahăr și grăsimi nesănătoase.

-Hidratare adecvată: Asigură-te că bei suficientă apă în fiecare zi pentru a menține hidratarea corectă a organismului. Evită băuturile carbogazoase și sucurile îndulcite.

-Activitate fizică regulată: Fă mișcare în mod regulat, adaptată nivelului tău de antrenament. Alege activități care îți plac, cum ar fi mersul pe jos, alergarea, înotul sau practicarea unui sport.

-Odihnă și somn adecvat: Acordă o atenție corespunzătoare odihnei și somnului. Încearcă să dormi între 7 și 9 ore pe noapte pentru a-ți permite corpului să se refacă și să se regenereze.

-Reducerea stresului: Găsește metode eficiente de gestionare a stresului, cum ar fi meditația, respirația profundă, yoga sau alte activități care te ajută să te relaxezi și să te destresezi.

-Renunțarea la fumat: Dacă fumezi, ia în considerare renunțarea la acest obicei nociv. Consultă un specialist sau adresează-te unor programe de renunțare la fumat pentru sprijin și sfaturi.

-Consum moderat de alcool: Dacă consumi alcool, fă-o cu moderație iar în cazul ca vei administra acest produs recomandarea este sa nu consumați alcool. Limitază cantitatea de alcool la recomandările stabilite de specialiști în domeniul sănătății.

-Menținerea unei greutăți sănătoase: Menține o greutate corporală sănătoasă prin alimentație echilibrată și activitate fizică regulată. Evită dietele drastice și concentratează-te pe adoptarea unui stil de viață sănătos pe termen lung.

-Verificări medicale regulate: Efectuează controale medicale periodice pentru a depista eventuale probleme de sănătate în stadii incipiente și a le trata la timp.

-Menținerea relațiilor sociale și echilibrul între viața personală și profesională: Acordă timp relațiilor sociale, petrece timp cu cei dragi și menține un echilibru între viața personală și profesională.