• Aquarion 9p (cu 9 plăci din titan)-filtru-ionizator apa

Aquarion 9p este un aparat de filtrare și ionizare a apei produs de Calivita International. Acesta utilizează o tehnologie avansată pentru a produce apă ionizată alcalină și acidă, la nivelul de pH ales de utilizator. Principala caracteristică a aparatului Aquarion este camera de electroliză cu 9 plăci din titan acoperite cu platină prin nanotehnologie. Aceasta permite o mai bună stabilitate a pH-ului, ORP-ului (potențialul de reducere al oxidării) și hidrogenului molecular în apă.

Ce este un ionizator de apa? Accesaza pagina: Ce este un ionizator de apa?

Istoria ionizatoarelor de apa

Apa ionizată alcalină produsă de Aquarion este cunoscută pentru potențialul său de a contribui la echilibrarea pH-ului corpului și la susținerea unui mediu intern alcalin. Se crede că consumul de apă alcalină poate avea multiple beneficii pentru sănătate, cum ar fi neutralizarea radicalilor liberi, detoxifierea organismului, hidratarea eficientă a celulelor și susținerea sistemului imunitar.


Pe de altă parte, apa ionizată acidă poate fi utilizată extern pentru curățarea și igienizarea suprafețelor, în timp ce apa alcalină poate fi consumată pentru a beneficia de proprietățile sale.


Aquarion 9p de la Calivita este echipat și cu un design modern, inteligent și intuitiv, prevăzut cu un ecran tactil și confirmare vocală a comenzilor, ceea ce îl face ușor de utilizat și oferă un grad crescut de siguranță în alegerea nivelului de pH potrivit.

.

Beneficiile utilizării aparatului Aquarion sunt numeroase. Iată câteva dintre acestea:


Apă ionizată alcalină: Aquarion permite producerea apei ionizate alcaline, care are un nivel crescut de pH. Consumul regulat de apă alcalină poate contribui la menținerea unui echilibru alcalin în organism, neutralizând efectele acidității și promovând sănătatea generală.


Apă ionizată acidă: Aparatul oferă și posibilitatea de a produce apă ionizată acidă, care are un nivel scăzut de pH. Această apă acidă poate fi utilizată pentru diverse scopuri, cum ar fi igiena personală, curățarea suprafețelor sau utilizarea în agricultură.


Filtrare avansată: Aquarion este dotat cu un sistem de filtrare avansat, care elimină impuritățile, substanțele chimice și contaminanții din apa de alimentare. Acest lucru contribuie la obținerea unei ape curate și de înaltă calitate, potrivită pentru consumul uman.


Stabilitatea pH-ului și ORP-ului: Tehnologia inovatoare a aparatului Aquarion asigură o stabilitate excelentă a pH-ului și a potențialului de reducere a oxigenului (ORP) în apă. Aceasta înseamnă că vei beneficia constant de apa cu nivelurile dorite de pH și proprietăți antioxidante.

Mai multe despre ORP accesata pagina: Potențialul de reducere a oxigenului (ORP)

Hidrogen molecular: Aquarion facilitează producerea de hidrogen molecular în apă. Hidrogenul molecular are proprietăți antioxidante puternice și poate contribui la reducerea stresului oxidativ din organism.

Mai multe despre hidrogen molecular accesează: Hidrogen molecular

Ușurința în utilizare: Datorită designului modern și intuitiv, aparatul Aquarion este ușor de utilizat. Ecranul tactil și confirmarea vocală a comenzilor fac selectarea și ajustarea nivelului de pH o experiență simplă și convenabilă.


Aquarion reprezintă o soluție eficientă și avansată pentru filtrarea și ionizarea apei la nivelul domiciliului. Prin tehnologia sa de ultimă generație și caracteristicile sale inovatoare, acest aparat oferă o modalitate comodă și eficientă de a beneficia de apa ionizată cu proprietăți alcaline sau acide, potrivit preferințelor și necesităților individuale ale utilizatorilor.


Acest aparat performant ajuta pe oricine sa se hidrateze mai bine sa-si imbunateasca oxigenearea organismului 

Apa alcalina realizata de ionizatorul Aquarion 9p are un efect rapid asupra organismului si te ajuta sa:

-sa scapi de toxinele din organism

-scapi de oboseala si de epuizare

-sa te hidratezi corespunzator

-sa-ti cresti nivelul de oxigen in tot corpul 

-tratezi/previ probleme digestive

-sa ai un sistem imunitar puternic.

-sa ai perfomanta atat fizica cat si mentala

-sa stimulezi metabolismul pentru o absorbtie optima a nutrientilor, vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor.

-sa ai o oxigenare a creierului mai buna pentru o claritate mentala mai buna

-sa scapi de corvoda peturilor( de plastic) imbuteliate de apa, care pe deasupra nici sanatoase nu sunt.

Aceste se datoreaza apei alcaline ionizate realizate de ionizatorul Aquarion 9p care are urmatoarele caracteristici care il face deosebit fata de alte aparate de filtrat:

-sistem performant de autocuratare;

-tehnologie de ultima generatie;

-camera de electroliza cu 9 placi din titan acoperite cu platina;

-confirmare vocala a comenzilor

Tipuri de apa produse de aparat si pentru cine recomandam:

Apa alcalină/ionizata

Cei care doresc să consume apă curată în mod regulat.

Cei care urmează o dietă cu puține alimente alcalinizante.

Cei care se confruntă cu probleme digestive și de reflux gastroesofagian.

Cei care urmează diete de detoxifiere.

Cei care au nevoie de sprijin suplimentar în tratarea gingivitei sau infecțiilor bucale.

Cei care respectă regimuri alimentare stricte și au nevoie de apă de înaltă calitate.

Apă acidă

Tratarea pielii și a feței, fiind potrivită pentru toată lumea.

Ca picături nazale, ajutând la ameliorarea congestiei nazale.

Poate fi utilizată în gospodării pentru sterilizarea suprafețelor, oferind o alternativă ecologică și gratuită la produsele cu chimicale.

Comenzile de utilizare ale aparatului 

Apa Filtrata

Recomandata bebelusilor si celor care isi administreaza medicamente.

Apă alcalină ionizată

Treapta 1: pH 8.5 – în faza introductivă, prima fază a curei de băut, pentru a înlocui apa de la robinet.

Treapta 2: pH 9.0 – în faza de tranziţie a curei de băut, timp de 2-3 zile, pentru a înlocui apa de la robinet.

Treapta 3: pH 9.5 – ideală pentru consumatorii regulaţi şi pentru prepararea cafelei, ceaiului sau supelor.

Treapta 4: pH 10.0 – numai pentru gătit!

Apă acidă ionizată (numai pentru uz extern!)

Treapta 1: pH 6.5 – pentru gargară şi spălatul pe dinţi

Treapta 2: pH 6.0 – pentru spălarea şi curăţarea feţei.

Treapta 3: pH 5.5 – pentru sterilizarea ustensilelor  şi suprafeţelor din bucătărie fără substanţe chimice.

Treapta 4: pH 5.0 – pentru obţinerea unui efect de sterilizare mai puternic.


Stiati ca:

Apa joacă un rol vital în vindecarea și menținerea sănătății vibrante. Când ne naștem, apa reprezintă 80% din compoziția noastră fizică și, chiar și până la bătrânețe, suntem încă 60-65% apă.

N-ar avea sens intrebarea de  genul: pentru a rămâne sănătoși, trebuie să ne hidratăm?

Din păcate, chiar dacă suntem înconjurați de atâta tehnologie, găsirea unor surse proaspete de apă curată este adesea dificilă în lumea de astăzi.

Totusi datorita aparatului de filtrat /ionizat apa Aquarion 9p,  putem  bea fara stres o apa de calitate , să ne hidratam corpul și să fim fără toxine!

Știați ca 

Timp de secole, principala sursă de boală transmisibila la nivel mondial au fost microorganismele patogene vii din apă sub formă de bacterii, viruși, protozoare, ciuperci și paraziți. În epoca noastră modernă, uneori este greu de imaginat că acestea inca mai exista.

Este bine sa investiții într-un sistem de filtrare/ionizare pentru a  produce o  apa de calitate. Acest lucru este important mai ales dacă dorim să ne vindecam și să prevenim cancerul. Creșterea excesivă a paraziților, ciupercilor și a altor microorganisme patogene din organism a fost direct legată de cancer.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Aquarion 9p (cu 9 plăci din titan)-filtru-ionizator apa

  • 11.449,00 LEI


De ce sa alegeți produsele Calivita?

De ce ar trebui să alegi produsele noastre?

1. Experiență profesională de înaltă calitate - Calivita oferă o gamă de produse care îndeplinesc cele mai riguroase standarde de calitate de peste 30 de ani.

2. Materii prime naturale de cea mai înaltă calitate - Folosim materii prime naturale provenite din surse de încredere, asigurându-ne că produsele noastre sunt de cea mai bună calitate. Utilizăm formule cu absorbție excelentă, inclusiv substanțe în formă organică.

3. Garanția calității de 100% - Oferim o garanție de calitate pentru toate produsele noastre. Ne asigurăm că fiecare produs respectă cele mai înalte standarde de eficacitate și siguranță.

4. Fabricate conform standardelor cGMP - Produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu standardele cGMP (Current Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale riguroase și procedurilor regulate de examinare de către FDA (Food and Drug Administration).

5. Avizul Ministerului Sănătății - Toate produsele noastre au avizul Ministerului Sănătății, garantându-ți că acestea respectă standardele de siguranță și calitate.

În concluzie, alegând produsele noastre, te poți bucura de o combinație de experiență profesională, materii prime naturale de înaltă calitate și garanția calității, toate conform standardelor și reglementărilor în vigoare.


Disclaimer


Informațiile furnizate în legătură cu suplimentul alimentar are un caracter general și nu trebuie interpretate ca sfaturi medicale. Suplimentele alimentare nu sunt destinate să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină orice afecțiune sau boală.

Este important să menționăm că fiecare persoană poate răspunde diferit la suplimentul prezentat, iar efectele pot varia în funcție de starea de sănătate individuală. 


Recomandări suplimentare

Sfat: Folosirea suplimentului este mai eficient adoptând și  un stil de viață sănătos. Iată câteva recomandări:

-Alimentație echilibrată: Consumă o varietate de alimente sănătoase, incluzând fructe, legume, cereale integrale, proteine slabe și grăsimi sănătoase. Evită alimentele procesate, bogate în zahăr și grăsimi nesănătoase.

-Hidratare adecvată: Asigură-te că bei suficientă apă în fiecare zi pentru a menține hidratarea corectă a organismului. Evită băuturile carbogazoase și sucurile îndulcite.

-Activitate fizică regulată: Fă mișcare în mod regulat, adaptată nivelului tău de antrenament. Alege activități care îți plac, cum ar fi mersul pe jos, alergarea, înotul sau practicarea unui sport.

-Odihnă și somn adecvat: Acordă o atenție corespunzătoare odihnei și somnului. Încearcă să dormi între 7 și 9 ore pe noapte pentru a-ți permite corpului să se refacă și să se regenereze.

-Reducerea stresului: Găsește metode eficiente de gestionare a stresului, cum ar fi meditația, respirația profundă, yoga sau alte activități care te ajută să te relaxezi și să te destresezi.

-Renunțarea la fumat: Dacă fumezi, ia în considerare renunțarea la acest obicei nociv. Consultă un specialist sau adresează-te unor programe de renunțare la fumat pentru sprijin și sfaturi.

-Consum moderat de alcool: Dacă consumi alcool, fă-o cu moderație iar în cazul ca vei administra acest produs recomandarea este sa nu consumați alcool. Limitază cantitatea de alcool la recomandările stabilite de specialiști în domeniul sănătății.

-Menținerea unei greutăți sănătoase: Menține o greutate corporală sănătoasă prin alimentație echilibrată și activitate fizică regulată. Evită dietele drastice și concentratează-te pe adoptarea unui stil de viață sănătos pe termen lung.

-Verificări medicale regulate: Efectuează controale medicale periodice pentru a depista eventuale probleme de sănătate în stadii incipiente și a le trata la timp.

-Menținerea relațiilor sociale și echilibrul între viața personală și profesională: Acordă timp relațiilor sociale, petrece timp cu cei dragi și menține un echilibru între viața personală și profesională.