• Calivita Acidophilus 100 capsule

Ce sunt probioticele?

Progresele recente în cercetare ne-au învățat atât de multe despre rolul și importanța intestinului  microbiom – lumea microorganismelor benefice care trăiesc în tractul digestiv. Lista este esențiala iar funcțiile benefice ale microbiomului intestinal sunt extinse.

Un rol important jucat de aceste microorganisme este vindecarea mucoasei epiteliale a tractului digestiv, o funcţie pe care organismul nu o face fără ajutorul lor. Această căptușeală epitelială este o protecție care permite nutrienții să intre în fluxul sanguine si filtrează alte substanțe din alimente care nu ne sunt de folos.

Din păcate, majoritatea oamenilor au un microbiom intestinal slab și nefuncțional. Aceasta poate fi din cuza dietei, antibioticelor, bolilor sau toxine din mediu, printre alți factori.

Un microbiom slab va duce la deteriorarea critica nereparată a căptușelii epiteliale și va duce la un sistem imunitar suprasolicitat care se ocupă cu substanțe care trec în fluxul sanguin pe care organismul le percepe ca agenți patogeni (ceva care provoacă boala). Acest lucru distrage și suprasolicita sistemul imunitar si astfel taxează capacitatea organismului de a răspunde eficient la adevărații dușmani, cum ar fi virușii.

Microbiomul intestinal poate fi susținut de o dietă curată, sanatoasa care oferă un loc adecvat fructelor organice și legume precum și cerealor integrale. Alimente fermentate, cum ar fi chefirul, kombucha, legume murate și varza murată sunt de asemenea valoroase.

Din fericire, există câteva probiotice  pe piață cum este si acest produs de la Calivita, Acidophilus . Ele sunt sigure de luat în conformitate cu indicatiile pezentate in prospect. Există unele dovezi care arată superioritatea (calitatea) probioticelor, pentru o capacitate sporită de a supraviețui tractului gastrointestinal uman și colonizează cu succes intestinul.

Prezentare Acidophilus Calivita

Un flacon Acidophilus contine 100 capsule.

O capsula contine:

  • 2 mld Lactobacillus acidophilus activi
  • 100 mg Înveliş de seminţe de Plantago ovata

Alte Ingrediente: agent de îngroşare - făină de orez; gelifiant - gelatină; antiaglomeranţi - acid stearic, stearat de magneziu, dioxid de siliciu ............q.s.

Mod de administrare:

1 capsulă zilnic sau conform recomandarilor

Un sfat util este să luați probiotice sub formă de pulbere sau să desfaceți o capsulă și să luați pudra direct. Nu vă îngrijorați de aromă - probioticele au un gust ușor dulce!

Mestecati pudra în gură cu puțină apă înainte de a înghiți, permițând o parte din beneficii bacterilor (bune) pentru a coloniza gura și gâtul. De acolo, se poate coloniza și căile nazale, o alta zona a corpului care beneficiaza de prezenta lor.


Există întotdeauna un interes aparte pentru probiotice. Și din motive întemeiate. Adăugarea de produse pe bază de probiotice la o dietă sănătoasă este o modalitate excelentă de a susține sănătatea intestinală și de a ajuta digestia. ️

Așa cum corpul tău are nevoile sale unice, există multe tipuri diferite de tulpini probiotice. De exemplu produsul Acidophilus conţine Lactobacillus acidophilus, o bacterie probiotică lactică extrem de rezistentă şi benefică pentru menţinerea sănătăţii sistemului gastrointestinal, care înlocuieşte cu succes bacteriile probiotice ce se pierd zilnic.

Ştiaţi: că antibioticele - având proprietatea de a distruge agenţii patogeni - distrug şi flora intestinală utilă? Aceasta poate avea drept consecinţă tulburări digestive, diaree. De aceea trebuie restabilită flora intestinală normală şi acest lucru se poate realiza cel mai uşor prin consumul de Acidophilus.

Lactobacillus bulgaricus este o bacterie prezentă în iaurt şi în tubul digestiv al persoanelor care consumă mari cantităţi de iaurt. Conform observaţiilor, aceste persoane sunt mai sănătoase şi mai longevive decât media.

Mai eficient decât Lactobacillus bulgaricus este Lactobacillus acidophilus, cunoscut şi sub denumirea uzuală de Acidophilus, deoarece rezistă în intestine 10 zile sau chiar mai mult. Această bacterie creează un mediu nefavorabil diferiţilor agenţi patogeni, cum ar fi: micrococi, clostridii, colibacili şi fungi. Favorizează asimilarea lactoalbuminelor, aminoacizilor, grăsimilor şi lactozei. Joacă un rol important în sinteza vitaminelor B. Cu ajutorul său putem proteja flora bacteriană normală existentă în tubul digestiv. Antibioticele administrate pe cale orală distrug flora intestinală, de aceea consumarea de Acidophilus este în mod deosebit recomandată în timpul şi după tratamentul cu antibiotice. Nu se cunoaşte nici un tip de Acidophilus dăunător sănătăţii omului.

Aceste bacterii benefice care trăiesc în intestine au un rol foarte important în digestie însă, mai mult decat atât, sunt un adevărat aliat în sezonul rece: stimulează sistemul imunitar, combat infecţiile şi au acţiune antivirală.

Ştiai că: stresul , alimentaţia necorespunzătoare , medicamentele  crează un dezechilibru la nivelul microflorei intestinale?

Știți cum să dozați corect probioticele pe durata tratamentului cu antibiotice? 

Așteptați întotdeauna două ore de la administrarea antibioticelor și doar după aceea aplicați probiotice. Acest lucru este necesar deoarece probioticele, cu toate că ajută organismul să își refacă sistemul de bacterii benefice, dacă sunt aplicate în același timp cu antibioticele, își pierd eficiența.

Pentru o digestie uşoară şi un tranzit intestinal normal, alege Acidophilus.

Beneficii

  • Întăreşte sistemul imunitar prin îmbunătățirea răspunsului imun natural al organismului
  • Luat preventiv , mentine echilibrul florei intestinale 
  • Restabileşte echilibrul florei intestinale, afectată în caz de tratament cu antiobiotice, alimentaţie dezechilibrată, stres.
  • Adjuvant în tratamentul infecţiilor microbiene severe (probleme dermatologice sau ginecologice - vaginoză bacteriană)
  • Sprijină funcționarea optimă a proceselor digestive şi reduce disconforturile abdominale
  • Ameliorează disconforturile cauzate de sindromul colonului iritabil, precum şi inflamaţiile intestinale
  • Poate ameliora simptomele de intoleranță la lactoză


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Calivita Acidophilus 100 capsule

  • 119,33 LEI


De ce sa alegeți produsele Calivita?

De ce ar trebui să alegi produsele noastre?

1. Experiență profesională de înaltă calitate - Calivita oferă o gamă de produse care îndeplinesc cele mai riguroase standarde de calitate de peste 30 de ani.

2. Materii prime naturale de cea mai înaltă calitate - Folosim materii prime naturale provenite din surse de încredere, asigurându-ne că produsele noastre sunt de cea mai bună calitate. Utilizăm formule cu absorbție excelentă, inclusiv substanțe în formă organică.

3. Garanția calității de 100% - Oferim o garanție de calitate pentru toate produsele noastre. Ne asigurăm că fiecare produs respectă cele mai înalte standarde de eficacitate și siguranță.

4. Fabricate conform standardelor cGMP - Produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu standardele cGMP (Current Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale riguroase și procedurilor regulate de examinare de către FDA (Food and Drug Administration).

5. Avizul Ministerului Sănătății - Toate produsele noastre au avizul Ministerului Sănătății, garantându-ți că acestea respectă standardele de siguranță și calitate.

În concluzie, alegând produsele noastre, te poți bucura de o combinație de experiență profesională, materii prime naturale de înaltă calitate și garanția calității, toate conform standardelor și reglementărilor în vigoare.


Disclaimer


Informațiile furnizate în legătură cu suplimentul alimentar are un caracter general și nu trebuie interpretate ca sfaturi medicale. Suplimentele alimentare nu sunt destinate să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină orice afecțiune sau boală.

Este important să menționăm că fiecare persoană poate răspunde diferit la suplimentul prezentat, iar efectele pot varia în funcție de starea de sănătate individuală. 


Recomandări suplimentare

Sfat: Folosirea suplimentului este mai eficient adoptând și  un stil de viață sănătos. Iată câteva recomandări:

-Alimentație echilibrată: Consumă o varietate de alimente sănătoase, incluzând fructe, legume, cereale integrale, proteine slabe și grăsimi sănătoase. Evită alimentele procesate, bogate în zahăr și grăsimi nesănătoase.

-Hidratare adecvată: Asigură-te că bei suficientă apă în fiecare zi pentru a menține hidratarea corectă a organismului. Evită băuturile carbogazoase și sucurile îndulcite.

-Activitate fizică regulată: Fă mișcare în mod regulat, adaptată nivelului tău de antrenament. Alege activități care îți plac, cum ar fi mersul pe jos, alergarea, înotul sau practicarea unui sport.

-Odihnă și somn adecvat: Acordă o atenție corespunzătoare odihnei și somnului. Încearcă să dormi între 7 și 9 ore pe noapte pentru a-ți permite corpului să se refacă și să se regenereze.

-Reducerea stresului: Găsește metode eficiente de gestionare a stresului, cum ar fi meditația, respirația profundă, yoga sau alte activități care te ajută să te relaxezi și să te destresezi.

-Renunțarea la fumat: Dacă fumezi, ia în considerare renunțarea la acest obicei nociv. Consultă un specialist sau adresează-te unor programe de renunțare la fumat pentru sprijin și sfaturi.

-Consum moderat de alcool: Dacă consumi alcool, fă-o cu moderație iar în cazul ca vei administra acest produs recomandarea este sa nu consumați alcool. Limitază cantitatea de alcool la recomandările stabilite de specialiști în domeniul sănătății.

-Menținerea unei greutăți sănătoase: Menține o greutate corporală sănătoasă prin alimentație echilibrată și activitate fizică regulată. Evită dietele drastice și concentratează-te pe adoptarea unui stil de viață sănătos pe termen lung.

-Verificări medicale regulate: Efectuează controale medicale periodice pentru a depista eventuale probleme de sănătate în stadii incipiente și a le trata la timp.

-Menținerea relațiilor sociale și echilibrul între viața personală și profesională: Acordă timp relațiilor sociale, petrece timp cu cei dragi și menține un echilibru între viața personală și profesională.