Noni Organic Calivita si prevenirea accidentului vascular

Noni Organic Calivita si prevenirea accidentului vascular

Accidentul vascular cerebral este unul dintre tulburările de temut care afectează „organul-principal” - creierul uman. Poate rezulta din blocarea, îngustarea sau ruperea vaselor de sânge din creierul uman. Cu toate acestea, în urma cercetărilor, s-a dovedit că consumul zilnic de suc de noni organic ar putea ajuta la prevenirea accidentelor vasculare cerebrale în corpul uman.

 Accident vascular cerebral și efectele sale:

 După cum sa menționat deja, atunci când vasele de sânge ale creierului sunt fie sufocate, rupte sau îngustate, ar putea duce la accidente cerebrale în creier. În aceste condiții, alimentarea cu oxigen și nutriție a creierului este afectată, provocând moartea celulelor delicate ale creierului. Moartea celulelor creierului ar putea duce la nenumărate probleme în organism, inclusiv la eșecul complet al unor organe.

 Un accident vascular cerebral poate rezulta și din cauza infecțiilor care provoacă inflamații. Din cauza inflamației, vasele de sânge se constrâng și duc la deteriorarea creierului uman. Multe antibiotice și medicamente ar putea duce, de asemenea, la constricția vaselor de sânge din creier pentru a provoca accidente vasculare cerebrale.

Accidentele vasculare cerebrale pot fi de două tipuri:

·         Accident vascular cerebral ischemic

·         Infarct hemoragic

În timp ce în accident vascular cerebral ischemic, fluxul de sânge din creier se oprește din cauza depunerii excesive de colesterol în vasele de sânge, accidentele vasculare hemoragice ar putea fi rezultatul ruperii vaselor de sânge. Cele mai multe accidente vasculare cerebrale hemoragice rezultă din cauza tensiunii arteriale crescute la oameni.

 Și aceste accidente vasculare cerebrale ar putea aduce întotdeauna o varietate de simptome, cum ar fi slăbiciune sau rigiditate musculară, acțiuni senzoriale diminuate, acțiuni reflexive scăzute, probleme de respirație, probleme vocale și probleme cardiace etc.

Elimina cauzele precum colesterolul ridicat, tensiunea arterială crescută, obiceiurile de fumat, obiceiurile alimentare nesănătoase, lipsa exercițiilor fizice, drogurile și obezitatea etc.

 Suc de Noni și accidente vasculare cerebrale:

Noni Organic este unul dintre cele mai benefice sucuri care îndeplinesc o multitudine de funcții în corpul uman. Lichidul contine o fuziune excelentă de peste 150 de fitochimicale distincte. De acesta suc beneficiază mai multe organe umane. Unul dintre aceste organe este creierul, iar sucul de noni ar putea fi extrem de util în prevenirea accidentelor vasculare cerebrale la om.

Sucul de Noni are un element unic numit scopoletin care reduce tensiunea arterială crescută si determina  lărgirea vaselor de sânge asfel facand fluidizarea mai mare a sangelui prin vasele de sange.

De asemenea, ajută la eliminarea colesterolului suplimentar din corpul care sufocă vasele de sânge pentru a invita accidentul vascular cerebral.

În afară de aceasta, consumul de suc organic de noni induce un pic de acid azotic în organism. Acest acid azotic ajută la relaxarea vaselor de sânge, reducând astfel presiunea arterelor și a inimii pentru a îmbunătăți circulația sângelui. Când circulația sângelui către creier este funcțională, avem șanse mai mici de a ne confrunta cu un accident vascular cerebral.

De asemenea, sucul de noni conține un compus cunoscut sub numele de proseronină care ajută la dilatarea vaselor de sânge și la eliminarea ciocurilor.

Din toate aceste motive, putem concluziona în mod eficient că sucul de noni este un supliment preventiv eficient in cazul accidentelor vasculare cerebrale cu o serie de acțiuni benefice asupra sistemului cardiovascular.


Calivita Organic Noni Promotie(3+1)

Calivita Organic Noni Promotie(3+1)

Unul dintre punctele forte ale Organic Noni este puterea extraordinară a fructului noni. Acest fruct..

703,50 LEI

Sirop Noni Organic 946 ml

Sirop Noni Organic 946 ml

Organic Noni este un produs extraordinar, creat cu grijă pentru a susține sănătatea într-un mod holi..

234,50 LEI

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)