Cine (nu) îl cunoaște pe Noni?

Cine nu-l cunoaște pe Noni? Cine n-a auzit de Noni? Sau măcar din curiozitate, cine a băut Noni?

Dacă cei care sunt curioși de senzații tari încearcă lucruri nesănătoase ca țigările sau băutura sau chiar drogurile, de ce noi ceilalți nu ne acordăm dreptul sa încercam un suc sănătos. Și fie vorba între noi, nu avem fructele noni ca merele sau cireșele ca să crească în țara noastră.

Și oricum chiar dacă am avea fructele noni, nu sunt bune la gust ci doar prelucrate. Chiar și sucul Noni Organic de la Calivita conține în proporție mică și alte fructe delicioase ca să-i de un gust plăcut. Si mai mult, aceste fructe care sunt adaugate sunt rodii organice, cireșe si struguri, toate îmbogățind și cu antioxidanți și elemente nutritive sucul de Noni Organic.

Cine îl incearcă cu siguranță se va simți mai bine, cu mai multă energie numai este obosit și numai doarme dupa-amiază iar dimineața se scoală cu mai mult chef de viată, dupa un somn odihnitor. Asta este prima senzație și în funcție de ce afecțiune are fiecare, treptat fiecare se va simți mai bine.

Ști la ce mă mai duce cu gândul acest fruct minunat al naturii? Este unul din fructele unicat și să să vedem de ce: Este un pom veșnic verde, cu frunzele întotdeauna verzi și creste pe soluri vulcanice. Deci se diferențiază de ceilalți pomi fructiferi obișnuiți. Și este normal ca fructele lui să conțină atâtea elemente nutritive si fitonutrienți care nu le conțin alte fructe. Și poate ai auzit de urmatoarea frază:

Nu te aștepta la rezultate diferite dacă nu schimbi nimic, sau parafrazând ce a spus Enstein, dacă faci lucruri diferite esti diferit; așa e și cu Noni; noni are condiții atipice deci crește atipic față de ceilalți pomi fructiferi și de aceea fructul lui are  atâtea elemente benefice pentru sănatate. Asta este un aspect referitor la Noni.  Si exrtapolând la noi oamenii dacă ne dorim să fim sănatoși și sănătatea pare un lucru rar în ziua de azi, atunci să fim ca Noni ; sau mai bine zis sa ne folosim de Noni pentru a fi sănatoși.

Cine nu-și dorește să fie sănătos, să aibă energie să facă tot ce iși dorește sau tot ce ș-a propus. Si sunt foarte mulți oameni care și-au depășit limitele cum ar fi sportivii de performanță. Și foarte mulți recunosc că în dieta lor folosesc Noni. Este adevarat și prin munca lor dar dacă nu aveau energie si putere nu puteau face nimic; iar energia si puterea vine si din consumul acestui suc extraordinar Noni. 

Poate ai auzit de modelul australian Miranda Kerr? Miranda Kerr bea de 14 ani suc de Noni și este singurul lucru de care nu se poate dispensa și fară de care nu poate trăi, mai ales când are o zi lungă si stresantă.

Și înca ceva ce ma făcut sa încerc acest suc sanatos: Polinesienii parcurgeau foarte multi kilometrii pe apa iar spațiu din ambarcațiune era limitat; dar ei nu plecau niciodată fară să ia cu ei fructul noni, pentru că le asigura energia de care aveau nevoie pentru a parcurge multi kilometrii.

Cine încearcă acest suc, n-o să-l mai lase, atât că este bun la gust dar în primul rând dă energie si sănătate.

Pentru că conține multe elemente care sunt necesare corpului să fie sănătos, acest noni întărește organismul și primul lucru care îl intărește pentru a face față bolilor este sistemul imunitar care este apărătorul organismului.

 Pentru  că este sezonul rece de toamnă/iarnă în care organismul este supus unui efort mai mare de a face față provocărilor răcelilor să nu mai zicem de virusul care n-are leac, ai ghicit care, de ce n-am folosi acest suc care ne intărește imunitatea?

Cine nu-și dorește ca copilul lui să numai fie răcit, să nu sufere din cauza gripei ?  Toți părinții le doresc binele pentru copii lor și de aceea unii le dau copiilor lor, Noni. Și ghici ce se întamplă? Copii nu răcesc așa de des, sunt mai sănatoși sunt mai atenții la lecții și au rezultate mai bune la învățătură.  Și unii spun ca sunt mai deștepți J

N-ași mai vrea să o lungesc prea mult… Atât doar ași vrea să întreb: Ai încercat Noni Organic de la Calivita? Daca nu, nici nu vei ști ce pierzi…Dar nu e timpul trecut: o poți face oricând vrei dar cel mai bine este atunci când crezi tu. Iar compania Calivita în momentul de față vine și cu o ofertă în sprijinul cărora chiar au nevoie și îndragesc sucul Noni Organic. Oferta este: cine cumperă 3 Noni Organic v-a primi 4 Noni Organic, deci vei putea cumpara 4 Noni Organic la preț de 3! Ce zici de ofertă?

Mi-ar placea să-mi spui cum te simți dupa ce ai consumat primul flacon de Noni Organic și apoi dacă vei mai dori altul. Astept vesti de la tine! Pe curând…

P.S. Sunt mai multe lucruri de spus despre Noni dar ma opresc aici. Mai multe despre Noni Organic poți citi aici și aici.

Sănătate (de la BIO:)

 

 

 

 

 


Calivita Organic Noni Promotie(3+1)

Calivita Organic Noni Promotie(3+1)

Unul dintre punctele forte ale Organic Noni este puterea extraordinară a fructului noni. Acest fruct..

703,50 LEI

Sirop Noni Organic 946 ml

Sirop Noni Organic 946 ml

Organic Noni este un produs extraordinar, creat cu grijă pentru a susține sănătatea într-un mod holi..

234,50 LEI

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)