• Virago-90 tablete-complex de stimulare a imunității

VirAgo este un produs pe bază de plante ce susține sistemul imunitar și lupta împotriva virusurilor și bacteriilor. Ingrediente precum Echinaceea, extractul din frunze de măslin, lizina, zincul, extractul de Gheara Mâței și Pau D'Arco, regăsite în tabletele VirAgo, formează un scut puternic împotriva simptomelor de gripă și răceală, facilitând o recuperare rapidă.

Ce conține?

80 mg Extract din frunze de măslin (15% oleuropeină std.)

80 mg Lizină

60 mg Extract de gheara mâței (Cat's claw) (4% alcaloizi oxindolici std.)

30 mg Pau D'Arco 4:1 (3% alcaloizi std.)

25 mg Extract de rădăcină de Echinacea (3,5% echinacozide std.)

10 mg Zinc

Alte Ingrediente: Carbonat de calciu, celuloză microcristalină, acid stearic, dioxid de siliciu, croscarmeloză sodică, stearat de magneziu, talc, glazură farmaceutică... q.s.

Mod de administrare:

3X 1 tablete pe zi

1. Extractul din frunze de măslin are numeroase beneficii pentru sănătate. Acesta este recunoscut pentru proprietățile sale antioxidante, antiinflamatorii și antimicrobiene. Iată câteva dintre rolurile sale importante:

 • Protecție cardiovasculară: Extractul din frunze de măslin poate contribui la reducerea tensiunii arteriale și la îmbunătățirea sănătății cardiovasculare prin dilatarea vaselor de sânge și reducerea inflamației.
 • Susținerea sistemului imunitar: Substanțele active din frunzele de măslin pot avea efecte imunomodulatoare, ajutând la întărirea sistemului imunitar și la protejarea organismului împotriva infecțiilor.
 • Proprietăți antimicrobiene: Extractul din frunze de măslin poate inhiba creșterea și multiplicarea bacteriilor, virusurilor și ciupercilor, având un efect benefic în combaterea infecțiilor.
 • Proprietăți antiinflamatorii: Datorită conținutului său de compuși antiinflamatori, extractul de frunze de măslin poate ajuta la reducerea inflamației în organism și poate ameliora simptomele asociate afecțiunilor inflamatorii.
 • Susținerea sănătății digestive: Extractul de frunze de măslin poate contribui la menținerea unui tract digestiv sănătos, prin reducerea inflamației și inhibarea creșterii bacteriilor nocive.

2. Lizina este un aminoacid esențial, ceea ce înseamnă că organismul nu poate produce lizina și trebuie să o obțină prin alimentație sau suplimente. Lizina joacă un rol important în menținerea sănătății și funcționării optime a organismului. Iată câteva dintre rolurile sale cheie:

 • Susținerea sistemului imunitar: Lizina are capacitatea de a stimula producția de anticorpi și de a consolida sistemul imunitar. Acest aminoacid poate contribui la protecția organismului împotriva infecțiilor virale și bacteriene.
 • Promovarea sintezei proteinelor: Lizina este esențială în procesul de sinteză a proteinelor, care are un rol vital în dezvoltarea și repararea țesuturilor, inclusiv a mușchilor, oaselor și pielii.
 • Susținerea sănătății oaselor: Lizina joacă un rol important în absorbția și utilizarea calciului în organism. Astfel, contribuie la menținerea sănătății oaselor și la prevenirea pierderii de masă osoasă asociată cu îmbătrânirea sau anumite afecțiuni.
 • Participarea la producția de colagen: Colagenul este o proteină esențială pentru sănătatea pielii, a părului și a unghiilor. Lizina este necesară pentru sinteza colagenului, contribuind astfel la menținerea integrității structurale a acestor țesuturi.
 • Susținerea echilibrului hormonal: Lizina poate juca un rol în producția și eliberarea hormonilor, inclusiv a hormonilor de creștere și a hormonilor sexuali.

3. Extractul de gheara mâței (Cat's claw) este recunoscut pentru proprietățile sale benefice asupra sănătății. Iată câteva dintre rolurile sale cheie:

 • Susținerea sistemului imunitar: Extractul de gheara mâței are efecte imunomodulatoare, ceea ce înseamnă că poate ajuta la reglarea și echilibrarea răspunsului imunitar al organismului. Acest lucru poate contribui la întărirea sistemului imunitar și la protejarea organismului împotriva infecțiilor.
 • Proprietăți antiinflamatorii: Gheara mâței conține compuși cu potențial antiinflamator, cum ar fi alcaloizii oxindolici. Acești compuși pot ajuta la reducerea inflamației în corp și la ameliorarea simptomelor asociate cu afecțiuni inflamatorii, cum ar fi artrita.
 • Susținerea sănătății articulațiilor: Extractul de gheara mâței poate fi benefic pentru sănătatea articulațiilor, deoarece poate contribui la reducerea inflamației și la ameliorarea durerilor asociate cu afecțiuni articulare, cum ar fi osteoartrita.
 • Proprietăți antioxidante: Gheara mâței conține antioxidanți care pot ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a daunelor provocate de radicalii liberi. Aceste proprietăți antioxidante pot susține sănătatea generală a organismului.
 • Efecte antivirale și antibacteriene: Extractul de gheara mâței ar putea avea proprietăți antivirale și antibacteriene, putând ajuta la combaterea anumitor infecții virale și bacteriene.

4. Pau D'Arco, cunoscut și sub numele de Lapacho sau Tabebuia impetiginosa, este o plantă medicinală originară din America de Sud. Extractul de Pau D'Arco este utilizat în mod tradițional pentru diverse beneficii pentru sănătate. Iată câteva dintre rolurile sale potențiale:

 • Proprietăți antiinflamatorii: Pau D'Arco conține compuși cu proprietăți antiinflamatorii, cum ar fi lapacholul. Acești compuși pot ajuta la reducerea inflamației în organism și pot contribui la gestionarea afecțiunilor inflamatorii.
 • Susține sistemul imunitar: Extractul de Pau D'Arco poate avea efecte imunostimulatoare, sprijinind sistemul imunitar în lupta împotriva infecțiilor și a bolilor.
 • Proprietăți antimicrobiene și antifungice: Anumite substanțe găsite în Pau D'Arco, cum ar fi naftochinonele și flavonoidele, prezintă activitate antimicrobiană și antifungică. Acestea pot ajuta în combaterea infecțiilor bacteriene și fungice.
 • Potențial antitumoral: Unele cercetări sugerează că compușii din Pau D'Arco pot avea efecte antitumorale, inhibând creșterea celulelor canceroase și promovând apoptoza acestora. Cu toate acestea, mai sunt necesare studii suplimentare pentru a confirma aceste efecte.
 • Proprietăți antioxidante: Extractul de Pau D'Arco conține antioxidanți care pot ajuta la neutralizarea radicalilor liberi din organism și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

5. Pau D'Arco, cunoscut și sub numele de Lapacho sau Tabebuia impetiginosa, este o plantă medicinală originară din America de Sud. Extractul de Pau D'Arco este utilizat în mod tradițional pentru diverse beneficii pentru sănătate. Iată câteva dintre rolurile sale potențiale:

 • Proprietăți antiinflamatorii: Pau D'Arco conține compuși cu proprietăți antiinflamatorii, cum ar fi lapacholul. Acești compuși pot ajuta la reducerea inflamației în organism și pot contribui la gestionarea afecțiunilor inflamatorii
 • Susține sistemul imunitar: Extractul de Pau D'Arco poate avea efecte imunostimulatoare, sprijinind sistemul imunitar în lupta împotriva infecțiilor și a bolilor.
 • Proprietăți antimicrobiene și antifungice: Anumite substanțe găsite în Pau D'Arco, cum ar fi naftochinonele și flavonoidele, prezintă activitate antimicrobiană și antifungică. Acestea pot ajuta în combaterea infecțiilor bacteriene și fungice.
 • Potențial antitumoral: Unele cercetări sugerează că compușii din Pau D'Arco pot avea efecte antitumorale, inhibând creșterea celulelor canceroase și promovând apoptoza acestora. Cu toate acestea, mai sunt necesare studii suplimentare pentru a confirma aceste efecte.
 • Proprietăți antioxidante: Extractul de Pau D'Arco conține antioxidanți care pot ajuta la neutralizarea radicalilor liberi din organism și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

6. Zincul joacă un rol important în menținerea și stimularea funcției imunitare sănătoase. Iată câteva aspecte relevante referitoare la rolul zincului în susținerea sistemului imunitar:

 • Funcție antivirală: Zincul are proprietăți antivirale și poate ajuta la inhibarea replicării virusurilor în organism. Acesta poate sprijini sistemul imunitar în lupta împotriva infecțiilor virale și poate reduce severitatea simptomelor.
 • Funcție antibacteriană: Zincul are proprietăți antibacteriene și poate contribui la combaterea bacteriilor patogene. Acesta poate ajuta la prevenirea și tratarea infecțiilor bacteriene, inclusiv cele respiratorii și ale tractului urinar.
 • Stimularea producției de celule imunitare: Zincul este necesar pentru producția și dezvoltarea adecvată a celulelor imunitare, cum ar fi limfocitele și celulele NK (celule ucigașe naturale). Aceste celule sunt vitale în lupta împotriva infecțiilor și în menținerea unei funcții imunitare optime.
 • Reducerea inflamației: Zincul poate avea un efect antiinflamator, ajutând la reducerea inflamației excesive din organism. Inflamația cronică poate slăbi sistemul imunitar, iar zincul poate contribui la menținerea unui echilibru adecvat al inflamației.
 • Susținerea vindecării rănilor: Zincul este esențial în procesul de vindecare a rănilor și a leziunilor. Acesta stimulează formarea de noi țesuturi și ajută la regenerarea celulelor pielii, contribuind la vindecarea rapidă a rănilor și la refacerea țesuturilor deteriorate.

Este important să menționăm că deficiența de zinc pot afecta funcția imunitară. 


Beneficii/recomandări de utilizare

Inhibă dezvoltarea virusurilor și bacteriilor, contribuind la întărirea sistemului imunitar.

Ajută la prevenirea răcelilor, reducând durata acestora și ameliorând simptomele în mod semnificativ.

Reduce durata și severitatea afecțiunilor tractului respirator superior.

Prezintă efecte analgezice și antiinflamatorii.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Virago-90 tablete-complex de stimulare a imunității

 • 142,00 LEI


Etichete: VirAgo, produs pe bază de plante, sistem imunitar, virusuri, bacterii, Echinaceea, frunze de măslin, lizină, zinc, Gheara Mâței, Pau D'Arco, scut împotriva simptomelor gripă răceală, recuperare rapidă

De ce sa alegeți produsele Calivita?

De ce ar trebui să alegi produsele noastre?

1. Experiență profesională de înaltă calitate - Calivita oferă o gamă de produse care îndeplinesc cele mai riguroase standarde de calitate de peste 30 de ani.

2. Materii prime naturale de cea mai înaltă calitate - Folosim materii prime naturale provenite din surse de încredere, asigurându-ne că produsele noastre sunt de cea mai bună calitate. Utilizăm formule cu absorbție excelentă, inclusiv substanțe în formă organică.

3. Garanția calității de 100% - Oferim o garanție de calitate pentru toate produsele noastre. Ne asigurăm că fiecare produs respectă cele mai înalte standarde de eficacitate și siguranță.

4. Fabricate conform standardelor cGMP - Produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu standardele cGMP (Current Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale riguroase și procedurilor regulate de examinare de către FDA (Food and Drug Administration).

5. Avizul Ministerului Sănătății - Toate produsele noastre au avizul Ministerului Sănătății, garantându-ți că acestea respectă standardele de siguranță și calitate.

În concluzie, alegând produsele noastre, te poți bucura de o combinație de experiență profesională, materii prime naturale de înaltă calitate și garanția calității, toate conform standardelor și reglementărilor în vigoare.


Disclaimer


Informațiile furnizate în legătură cu suplimentul alimentar are un caracter general și nu trebuie interpretate ca sfaturi medicale. Suplimentele alimentare nu sunt destinate să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină orice afecțiune sau boală.

Este important să menționăm că fiecare persoană poate răspunde diferit la suplimentul prezentat, iar efectele pot varia în funcție de starea de sănătate individuală. 


Recomandări suplimentare

Sfat: Folosirea suplimentului este mai eficient adoptând și  un stil de viață sănătos. Iată câteva recomandări:

-Alimentație echilibrată: Consumă o varietate de alimente sănătoase, incluzând fructe, legume, cereale integrale, proteine slabe și grăsimi sănătoase. Evită alimentele procesate, bogate în zahăr și grăsimi nesănătoase.

-Hidratare adecvată: Asigură-te că bei suficientă apă în fiecare zi pentru a menține hidratarea corectă a organismului. Evită băuturile carbogazoase și sucurile îndulcite.

-Activitate fizică regulată: Fă mișcare în mod regulat, adaptată nivelului tău de antrenament. Alege activități care îți plac, cum ar fi mersul pe jos, alergarea, înotul sau practicarea unui sport.

-Odihnă și somn adecvat: Acordă o atenție corespunzătoare odihnei și somnului. Încearcă să dormi între 7 și 9 ore pe noapte pentru a-ți permite corpului să se refacă și să se regenereze.

-Reducerea stresului: Găsește metode eficiente de gestionare a stresului, cum ar fi meditația, respirația profundă, yoga sau alte activități care te ajută să te relaxezi și să te destresezi.

-Renunțarea la fumat: Dacă fumezi, ia în considerare renunțarea la acest obicei nociv. Consultă un specialist sau adresează-te unor programe de renunțare la fumat pentru sprijin și sfaturi.

-Consum moderat de alcool: Dacă consumi alcool, fă-o cu moderație iar în cazul ca vei administra acest produs recomandarea este sa nu consumați alcool. Limitază cantitatea de alcool la recomandările stabilite de specialiști în domeniul sănătății.

-Menținerea unei greutăți sănătoase: Menține o greutate corporală sănătoasă prin alimentație echilibrată și activitate fizică regulată. Evită dietele drastice și concentratează-te pe adoptarea unui stil de viață sănătos pe termen lung.

-Verificări medicale regulate: Efectuează controale medicale periodice pentru a depista eventuale probleme de sănătate în stadii incipiente și a le trata la timp.

-Menținerea relațiilor sociale și echilibrul între viața personală și profesională: Acordă timp relațiilor sociale, petrece timp cu cei dragi și menține un echilibru între viața personală și profesională.