• Vein Protex-60 tablete-protector al venelor

Vein Protex, cu extract din semințe de struguri și complexul de hesperidină, ghimbir și curcuma, ameliorează inflamația și durerea picioarelor, reducând senzația de tensiune și greutate. Acest produs contribuie natural la diminuarea aspectului vizibil al venelor varicoase.

Ce conține

250 mg Vitamina C (L-ascorbat de sodiu)

150 mg Metil-sulfonil metan (MSM)

100 mg Extract din seminţe de struguri

66.6 mg Extract din rădăcină de ghimbir

50 mg Extract de turmeric (Curcuma longa) (95% curcuminoide, 20:1)

15 mg Complex hesperidinic

Alte Ingrediente: stabilizator – celuloză microcristalină; antiaglomeranţi – acid stearic, dioxid de siliciu; agenţi de glazurare – hidroxipropil metilceluloză, hidroxipropil celuloză, clorofilină, ceară Carnauba.

Mod de administrare

o tableta pe zi

1. Vitamina C joacă un rol important în protecția vaselor de sânge și în prevenirea venelor varicoase. Iată cum acționează:

 • Susține sănătatea vasculară: Vitamina C este implicată în sinteza colagenului, o proteină esențială pentru structura și rezistența vaselor de sânge. Consumul adecvat de vitamina C poate ajuta la menținerea integrității și elasticității vaselor de sânge, reducând riscul de leziuni și fragilitate.
 • Acțiune antioxidantă: Vitamina C este un puternic antioxidant care protejează celulele și țesuturile de efectele nocive ale radicalilor liberi. Acești radicali liberi pot provoca daune oxidative la nivelul vaselor de sânge și pot contribui la apariția inflamației și stresului oxidativ, care sunt implicate în dezvoltarea venelor varicoase.
 • Stimularea sistemului imunitar: Vitamina C susține sistemul imunitar, contribuind la reducerea inflamației și la vindecarea țesuturilor afectate. Prin menținerea unui sistem imunitar puternic, vitamina C poate ajuta la prevenirea și gestionarea complicațiilor asociate cu venele varicoase.
 • Îmbunătățirea circulației sanguine: Vitamina C poate promova o circulație sanguină sănătoasă prin menținerea elasticității vaselor de sânge și a funcției endoteliale. O circulație sanguină eficientă ajută la prevenirea acumulării de sânge în venele picioarelor, reducând astfel riscul de vene varicoase.

Este important să menționăm că vitamina C acționează în sinergie cu alte substanțe nutritive regăsite în acest produs pentru a obține cele mai bune rezultate în protecția vaselor de sânge și în gestionarea venelor varicoase. 

2. Metil-sulfonil metan (MSM) este un compus organic care poate juca un rol benefic în protecția vaselor de sânge și în prevenirea venelor varicoase. Iată cum acționează:

 • Reducerea inflamației: MSM are proprietăți antiinflamatorii și poate ajuta la reducerea inflamației la nivelul vaselor de sânge. Inflamația cronică poate contribui la deteriorarea vaselor de sânge și poate favoriza formarea venelor varicoase. Prin reducerea inflamației, MSM poate ajuta la menținerea sănătății vaselor de sânge.
 • Stimularea producției de colagen: Colagenul este o proteină structurală esențială pentru sănătatea și rezistența vaselor de sânge. MSM poate sprijini producția de colagen, ceea ce poate contribui la întărirea și protejarea pereților vasculari. Prin menținerea unei structuri sănătoase a vaselor de sânge, MSM poate ajuta la prevenirea formării venelor varicoase.
 • Antioxidant puternic: MSM are și proprietăți antioxidante, ceea ce înseamnă că poate ajuta la protejarea celulelor și țesuturilor de efectele negative ale radicalilor liberi. Radicalii liberi pot provoca stres oxidativ și daune la nivelul vaselor de sânge, iar MSM poate ajuta la combaterea acestor efecte nocive.
 • Îmbunătățirea circulației sanguine: Prin proprietățile sale antiinflamatorii și antioxidante, MSM poate contribui la îmbunătățirea circulației sanguine. O circulație sanguină sănătoasă este importantă pentru menținerea sănătății vaselor de sânge și poate ajuta la prevenirea acumulării de sânge și formarea venelor varicoase.

Este important să rețineți că MSM poate fi benefic în contextul unei abordări integrate împreună cu alte elemente benefice în sinergie pentru sănătatea vasculară și gestionarea venelor varicoase. 

3. Extractul din semințe de struguri este recunoscut pentru beneficiile sale asupra sănătății vaselor de sânge și în prevenirea venelor varicoase. Iată cum poate contribui:

 • Antioxidant puternic: Extractul din semințe de struguri este bogat în antioxidanți, în special în compuși numiți procianidine oligomerice (OPC). Acești antioxidanți pot ajuta la protejarea vaselor de sânge de daunele provocate de radicalii liberi și pot reduce inflamația. Prin combaterea stresului oxidativ, extractul din semințe de struguri poate contribui la menținerea sănătății vaselor de sânge și la prevenirea venelor varicoase.
 • Îmbunătățirea circulației sanguine: Studiile sugerează că extractul din semințe de struguri poate îmbunătăți circulația sanguină prin promovarea dilatării vaselor de sânge și reducerea inflamației. Prin îmbunătățirea fluxului sanguin, acest extract poate ajuta la prevenirea acumulării de sânge în venele și la reducerea riscului de apariție a venelor varicoase.
 • Protejarea pereților vasculari: Extractul din semințe de struguri poate consolida și întări pereții vasculari. OPC-urile din acest extract pot sprijini sinteza de colagen și elastină, două proteine importante pentru structura și elasticitatea vaselor de sânge. Prin menținerea integrității pereților vasculari, extractul din semințe de struguri poate reduce riscul de formare a venelor varicoase.
 • Proprietăți antiinflamatorii: Inflamația poate juca un rol în dezvoltarea venelor varicoase. Extractul din semințe de struguri conține compuși cu proprietăți antiinflamatorii, care pot reduce inflamația la nivelul vaselor de sânge. Prin reducerea inflamației, acest extract poate ajuta la menținerea sănătății vaselor de sânge și poate contribui la prevenirea venelor varicoase.

4. Extractul din rădăcină de ghimbir are multiple beneficii pentru sănătatea vaselor de sânge și poate juca un rol în prevenirea venelor varicoase. Iată câteva moduri în care acesta poate contribui:

 • Proprietăți antiinflamatorii: Ghimbirul conține compuși cu proprietăți antiinflamatorii puternice, cum ar fi gingerolii. Acești compuși pot reduce inflamația și pot proteja vasele de sânge de daunele provocate de inflamație cronică. Prin reducerea inflamației la nivelul vaselor de sânge, extractul din rădăcină de ghimbir poate ajuta la menținerea sănătății acestora și poate contribui la prevenirea venelor varicoase.
 • Proprietăți antioxidante: Extractul din rădăcină de ghimbir conține antioxidanți care pot ajuta la protejarea vaselor de sânge de stresul oxidativ și de deteriorarea cauzată de radicalii liberi. Antioxidanții pot preveni oxidarea grăsimilor și depunerea de plăci în vasele de sânge, ceea ce poate reduce riscul apariției venelor varicoase.
 • Promovarea circulației sanguine: Ghimbirul poate stimula circulația sanguină prin îmbunătățirea fluxului sanguin și dilatarea vaselor de sânge. Prin îmbunătățirea circulației sanguine, extractul din rădăcină de ghimbir poate ajuta la prevenirea acumulării de sânge în venele și la reducerea presiunii asupra acestora, ceea ce poate contribui la prevenirea venelor varicoase.
 • Efecte anticoagulante: Ghimbirul poate avea efecte anticoagulante ușoare, ceea ce înseamnă că poate împiedica formarea cheagurilor de sânge. Prin reducerea riscului de formare a cheagurilor de sânge, extractul din rădăcină de ghimbir poate contribui la menținerea fluxului sanguin normal în vasele de sânge și poate ajuta la prevenirea venelor varicoase.

5. Complexul hesperidinic, compus din hesperidină și alte flavonoide derivate din citrice, poate juca un rol important în protecția vaselor de sânge și în prevenirea venelor varicoase. Iată câteva moduri în care acesta poate influența sănătatea vasculară:

 • Efect antioxidant: Hesperidina și alte flavonoide din complexul hesperidinic au puternice proprietăți antioxidante. Aceste substanțe pot neutraliza radicalii liberi și pot proteja celulele și țesuturile vasculare de stresul oxidativ. Prin reducerea daunelor cauzate de radicalii liberi, complexul hesperidinic poate contribui la menținerea sănătății vaselor de sânge și poate preveni deteriorarea acestora, inclusiv apariția venelor varicoase.
 • Efect antiinflamator: Complexul hesperidinic poate avea și proprietăți antiinflamatorii. Inflamația cronică poate contribui la deteriorarea vaselor de sânge și poate favoriza apariția venelor varicoase. Prin reducerea inflamației, complexul hesperidinic poate proteja vasele de sânge și poate contribui la menținerea integrității structurale a acestora.
 • Îmbunătățirea circulației sanguine: Hesperidina și flavonoidele din complexul hesperidinic pot avea un efect benefic asupra circulației sanguine. Aceste substanțe pot sprijini sănătatea sistemului vascular, pot promova vasodilatația și pot îmbunătăți fluxul sanguin în venele membrelor inferioare. Prin îmbunătățirea circulației sanguine, complexul hesperidinic poate contribui la prevenirea acumulării de sânge în vene și poate reduce presiunea asupra acestora, reducând astfel riscul apariției venelor varicoase.
 • Consolidarea pereților vasculari: Complexul hesperidinic poate ajuta la întărirea pereților vasculari prin stimularea sintezei de colagen și elastină, componente esențiale ale structurii vaselor de sânge. Prin consolidarea pereților vasculari, acest complex poate spori rezistența și elasticitatea vaselor de sânge, prevenind astfel apariția venelor varicoase.

Beneficii/recomandări

 • Ameliorează durerile și previne apariția varicelor
 • Reduce senzația de picioare grele și obosite, ameliorând durerea la nivelul gambelor
 • Sprijină sănătatea circulației venoase la nivelul picioarelor în mod natural
 • Menține sănătatea vaselor de sânge și previne formarea cheagurilor prin stimularea intensă a fluxului sanguin
 • Contribuie la restabilirea și menținerea tonusului peretelui vascular

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Vein Protex-60 tablete-protector al venelor

 • 154,00 LEI


Etichete: Vein Protex, extract din semințe de struguri, complex de hesperidină, ghimbir, curcuma, inflamație, durere picioare, tensiune, greutate, vene varicoase, diminuare aspect vizibil vene varicoase

De ce sa alegeți produsele Calivita?

De ce ar trebui să alegi produsele noastre?

1. Experiență profesională de înaltă calitate - Calivita oferă o gamă de produse care îndeplinesc cele mai riguroase standarde de calitate de peste 30 de ani.

2. Materii prime naturale de cea mai înaltă calitate - Folosim materii prime naturale provenite din surse de încredere, asigurându-ne că produsele noastre sunt de cea mai bună calitate. Utilizăm formule cu absorbție excelentă, inclusiv substanțe în formă organică.

3. Garanția calității de 100% - Oferim o garanție de calitate pentru toate produsele noastre. Ne asigurăm că fiecare produs respectă cele mai înalte standarde de eficacitate și siguranță.

4. Fabricate conform standardelor cGMP - Produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu standardele cGMP (Current Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale riguroase și procedurilor regulate de examinare de către FDA (Food and Drug Administration).

5. Avizul Ministerului Sănătății - Toate produsele noastre au avizul Ministerului Sănătății, garantându-ți că acestea respectă standardele de siguranță și calitate.

În concluzie, alegând produsele noastre, te poți bucura de o combinație de experiență profesională, materii prime naturale de înaltă calitate și garanția calității, toate conform standardelor și reglementărilor în vigoare.


Disclaimer


Informațiile furnizate în legătură cu suplimentul alimentar are un caracter general și nu trebuie interpretate ca sfaturi medicale. Suplimentele alimentare nu sunt destinate să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină orice afecțiune sau boală.

Este important să menționăm că fiecare persoană poate răspunde diferit la suplimentul prezentat, iar efectele pot varia în funcție de starea de sănătate individuală. 


Recomandări suplimentare

Sfat: Folosirea suplimentului este mai eficient adoptând și  un stil de viață sănătos. Iată câteva recomandări:

-Alimentație echilibrată: Consumă o varietate de alimente sănătoase, incluzând fructe, legume, cereale integrale, proteine slabe și grăsimi sănătoase. Evită alimentele procesate, bogate în zahăr și grăsimi nesănătoase.

-Hidratare adecvată: Asigură-te că bei suficientă apă în fiecare zi pentru a menține hidratarea corectă a organismului. Evită băuturile carbogazoase și sucurile îndulcite.

-Activitate fizică regulată: Fă mișcare în mod regulat, adaptată nivelului tău de antrenament. Alege activități care îți plac, cum ar fi mersul pe jos, alergarea, înotul sau practicarea unui sport.

-Odihnă și somn adecvat: Acordă o atenție corespunzătoare odihnei și somnului. Încearcă să dormi între 7 și 9 ore pe noapte pentru a-ți permite corpului să se refacă și să se regenereze.

-Reducerea stresului: Găsește metode eficiente de gestionare a stresului, cum ar fi meditația, respirația profundă, yoga sau alte activități care te ajută să te relaxezi și să te destresezi.

-Renunțarea la fumat: Dacă fumezi, ia în considerare renunțarea la acest obicei nociv. Consultă un specialist sau adresează-te unor programe de renunțare la fumat pentru sprijin și sfaturi.

-Consum moderat de alcool: Dacă consumi alcool, fă-o cu moderație iar în cazul ca vei administra acest produs recomandarea este sa nu consumați alcool. Limitază cantitatea de alcool la recomandările stabilite de specialiști în domeniul sănătății.

-Menținerea unei greutăți sănătoase: Menține o greutate corporală sănătoasă prin alimentație echilibrată și activitate fizică regulată. Evită dietele drastice și concentratează-te pe adoptarea unui stil de viață sănătos pe termen lung.

-Verificări medicale regulate: Efectuează controale medicale periodice pentru a depista eventuale probleme de sănătate în stadii incipiente și a le trata la timp.

-Menținerea relațiilor sociale și echilibrul între viața personală și profesională: Acordă timp relațiilor sociale, petrece timp cu cei dragi și menține un echilibru între viața personală și profesională.