• Stress Management-100 tablete-complex de vit B pentru reducerea stresului

Beneficiază de complexului de vitamine B, vitaminei C și magneziului din produsul Stress Management pentru a-ți ameliora stresul cotidian. Acest complex contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, reducând oboseala mentală și oferindu-ți energie și o stare de bine pe tot parcursul zilei. Scapă de stres cu ajutorul Stress Management!

Ce conține? 

100mg Colină (bitartrat de colină)

100mg Inozitol

60mg Vitamina C (acid L-ascorbic)

30mg Magneziu (bisglicinat de magneziu)

15mg Niacinamidă

5mg Acid pantotenic (D-pantotenat de calciu)

2 mg Vitamina B6 (piridoxină HCl)

1.8mg Vitamina B2 (riboflavină)

1.3mg Vitamina B1 (tiamină HCl)

100mcg Acid folic (acid pteroilmonoglutamic)

2mcg Vitamina B12 (ciancobalamină)

Alte Ingrediente: stabilizator – celuloză microcristalină; antiaglomeranţi – carbonat de calciu, acid stearic, stearat de magneziu, dioxid de siliciu; agent de încărcare – croscarmeloză sodică; colorant – riboflavină naturală

Mod de administrare:

1-3 tablete pe zi


Complexul de vitamina B joacă un rol important în controlul stresului și menținerea echilibrului emoțional. Iată câteva roluri cheie ale complexului de vitamina B în gestionarea stresului:

  • Energie și vitalitate: Vitaminele B, cum ar fi B1, B2, B3, B5, B6 și B12, sunt implicate în metabolismul energetic, contribuind la producerea de energie necesară organismului în perioadele stresante.
  • Sistem nervos sănătos: Vitaminele B sunt esențiale pentru funcționarea normală a sistemului nervos. Ele ajută la menținerea sănătății nervilor și la transmiterea corectă a semnalelor între celulele nervoase, contribuind la reducerea anxietății și îmbunătățirea stării de spirit.
  • Reglarea nivelului de stres: Complexul de vitamina B poate ajuta la reglarea răspunsului organismului la stres. Vitamina B5, de exemplu, este implicată în sinteza hormonilor de stres și poate ajuta la reducerea nivelului lor în situații tensionate.
  • Funcția cognitivă și concentrarea: Unele vitamine B, precum B6, B9 (acid folic) și B12, sunt implicate în sinteza neurotransmițătorilor, substanțe chimice cerebrale responsabile de funcția cognitivă și reglarea stării de spirit. Aceste vitamine pot sprijini sănătatea creierului, concentrarea și memoria.
  • Reducerea oboselii și epuizării: Complexul de vitamina B poate ajuta la reducerea oboselii și epuizării asociate stresului cronic. Vitamina B5 și B12 sunt implicate în producerea de energie și metabolizarea nutrienților, contribuind la reducerea senzației de oboseală.

Este important să menționăm că complexul de vitamina B acționează sinergic, ceea ce înseamnă că componentele sale lucrează împreună pentru a obține efectele benefice. Pentru a beneficia de rolul complexului de vitamina B în controlul stresului, este recomandat să urmați o alimentație echilibrată și să luați în considerare suplimentarea cu complex de calitate de vitamina B.

Beneficii/recomandări

-Susţine adaptabilitatea organismului la schimbările fizice sau psihice

-Îmbunătățește starea generală a organismului și oferă energie suplimentară

-Ajută în gestionarea situaţiilor stresante

-Sprijină performanţa mentală, atenţia și abilitățile de învăţare

-Contribuie la reducerea oboselii și epuizării

Știai că deficiența de vitamina B1 poate provoca boala numită Beri-Beri? Primele descrieri ale simptomelor acestei boli au fost menționate în China în anul 2697 î.Hr., dar conexiunea dintre simptome și lipsa de vitamină a fost descoperită abia în 1937. În prezent, această boală mai este întâlnită în regiunile unde se consumă orez brun în Orientul Îndepărtat și în țările dezvoltate din cauza consumului de produse îmbogățite cu vitamina B1 printre altele.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Stress Management-100 tablete-complex de vit B pentru reducerea stresului

  • Cod produs: reduce stresul
  • Disponibilitate: 10
  • 90,30 LEI


Etichete: complexul de vitamine B, vitamina C, magneziu, Stress Management, stres cotidian, sistem nervos, oboseală mentală, energie, stare de bine

De ce sa alegeți produsele Calivita?

De ce ar trebui să alegi produsele noastre?

1. Experiență profesională de înaltă calitate - Calivita oferă o gamă de produse care îndeplinesc cele mai riguroase standarde de calitate de peste 30 de ani.

2. Materii prime naturale de cea mai înaltă calitate - Folosim materii prime naturale provenite din surse de încredere, asigurându-ne că produsele noastre sunt de cea mai bună calitate. Utilizăm formule cu absorbție excelentă, inclusiv substanțe în formă organică.

3. Garanția calității de 100% - Oferim o garanție de calitate pentru toate produsele noastre. Ne asigurăm că fiecare produs respectă cele mai înalte standarde de eficacitate și siguranță.

4. Fabricate conform standardelor cGMP - Produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu standardele cGMP (Current Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale riguroase și procedurilor regulate de examinare de către FDA (Food and Drug Administration).

5. Avizul Ministerului Sănătății - Toate produsele noastre au avizul Ministerului Sănătății, garantându-ți că acestea respectă standardele de siguranță și calitate.

În concluzie, alegând produsele noastre, te poți bucura de o combinație de experiență profesională, materii prime naturale de înaltă calitate și garanția calității, toate conform standardelor și reglementărilor în vigoare.


Disclaimer


Informațiile furnizate în legătură cu suplimentul alimentar are un caracter general și nu trebuie interpretate ca sfaturi medicale. Suplimentele alimentare nu sunt destinate să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină orice afecțiune sau boală.

Este important să menționăm că fiecare persoană poate răspunde diferit la suplimentul prezentat, iar efectele pot varia în funcție de starea de sănătate individuală. 


Recomandări suplimentare

Sfat: Folosirea suplimentului este mai eficient adoptând și  un stil de viață sănătos. Iată câteva recomandări:

-Alimentație echilibrată: Consumă o varietate de alimente sănătoase, incluzând fructe, legume, cereale integrale, proteine slabe și grăsimi sănătoase. Evită alimentele procesate, bogate în zahăr și grăsimi nesănătoase.

-Hidratare adecvată: Asigură-te că bei suficientă apă în fiecare zi pentru a menține hidratarea corectă a organismului. Evită băuturile carbogazoase și sucurile îndulcite.

-Activitate fizică regulată: Fă mișcare în mod regulat, adaptată nivelului tău de antrenament. Alege activități care îți plac, cum ar fi mersul pe jos, alergarea, înotul sau practicarea unui sport.

-Odihnă și somn adecvat: Acordă o atenție corespunzătoare odihnei și somnului. Încearcă să dormi între 7 și 9 ore pe noapte pentru a-ți permite corpului să se refacă și să se regenereze.

-Reducerea stresului: Găsește metode eficiente de gestionare a stresului, cum ar fi meditația, respirația profundă, yoga sau alte activități care te ajută să te relaxezi și să te destresezi.

-Renunțarea la fumat: Dacă fumezi, ia în considerare renunțarea la acest obicei nociv. Consultă un specialist sau adresează-te unor programe de renunțare la fumat pentru sprijin și sfaturi.

-Consum moderat de alcool: Dacă consumi alcool, fă-o cu moderație iar în cazul ca vei administra acest produs recomandarea este sa nu consumați alcool. Limitază cantitatea de alcool la recomandările stabilite de specialiști în domeniul sănătății.

-Menținerea unei greutăți sănătoase: Menține o greutate corporală sănătoasă prin alimentație echilibrată și activitate fizică regulată. Evită dietele drastice și concentratează-te pe adoptarea unui stil de viață sănătos pe termen lung.

-Verificări medicale regulate: Efectuează controale medicale periodice pentru a depista eventuale probleme de sănătate în stadii incipiente și a le trata la timp.

-Menținerea relațiilor sociale și echilibrul între viața personală și profesională: Acordă timp relațiilor sociale, petrece timp cu cei dragi și menține un echilibru între viața personală și profesională.