• Immunaid-180 capsule-imunostimulator cu gheara matei

ImmunAid, un supliment eficient, conține extract de Gheara Mâței, bogat în vitamine, minerale și antioxidanți, cu proprietăți antimicrobiene și antivirale. Fiecare capsulă conține o doză concentrată de extract de Gheara Mâței, contribuind la creșterea producției de celule imunitare. Acțiunea benefică a produsului este completată de prezența zincului, care stimulează sistemul imunitar și accelerează procesul de recuperare după o viroză.

Ce conține?

Fiecare capsulă de ImmunAid conține

400 mg de pulbere de Gheara Mâței (Uncaria tomentosa)

6mg de zinc (gluconat). Alte ingrediente includ gelatină ca gelifiant, celuloză microcristalină ca emulsificator și stearat de magneziu ca agent de întărire.

Mod de administrare:

3X1 capsule pe zi

1. Pulberea de Gheara Mâței (Uncaria tomentosa) are multiple beneficii pentru sănătate. Aceasta este cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante, antiinflamatoare și imunomodulatoare. Iată câteva dintre rolurile sale importante pentru sănătate:

 • Susținerea sistemului imunitar: Pulberea de Gheara Mâței poate stimula și întări sistemul imunitar, contribuind la protejarea organismului împotriva infecțiilor și bolilor.
 • Proprietăți antiinflamatoare: Substanțele active din Gheara Mâței pot ajuta la reducerea inflamațiilor din organism, contribuind la ameliorarea simptomelor asociate afecțiunilor inflamatorii.
 • Antioxidant puternic: Gheara Mâței conține antioxidanți care protejează celulele organismului împotriva stresului oxidativ și a deteriorării provocate de radicalii liberi.
 • Susținerea sănătății articulațiilor: Gheara Mâței poate fi benefică pentru sănătatea articulațiilor, contribuind la reducerea inflamațiilor și a durerilor asociate afecțiunilor precum artrita.
 • Efecte antivirale și antimicrobiene: Substanțele active din Gheara Mâței pot avea proprietăți antivirale și antimicrobiene, ajutând la combaterea infecțiilor virale și bacteriene.


2. Zincul (gluconatul de zinc) este un mineral esențial pentru sănătatea noastră, având multiple roluri și beneficii în organism. Iată câteva dintre rolurile importante ale zincului pentru sănătate:

 • Susținerea sistemului imunitar: Zincul joacă un rol crucial în funcționarea optimă a sistemului imunitar. Ajută la producerea și activarea celulelor imunitare, precum limfocitele, care sunt responsabile de apărarea organismului împotriva infecțiilor.
 • Participarea în procesele de creștere și dezvoltare: Zincul este esențial pentru creșterea și dezvoltarea normală a organismului. Este necesar în procesele de diviziune celulară, formarea țesuturilor și sinteza proteinelor.
 • Funcționarea sistemului nervos: Zincul are un rol important în transmiterea semnalelor nervoase și în funcționarea sistemului nervos central. Este implicat în procesele de învățare și memorie, precum și în reglarea stării de spirit.
 • Contribuție la metabolismul celular: Zincul este necesar pentru metabolismul adecvat al carbohidraților, grăsimilor și proteinelor. Ajută la descompunerea nutrienților și la eliberarea energiei din aceștia.
 • Susținerea sănătății pielii: Zincul are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, fiind benefic pentru sănătatea pielii. Poate ajuta în tratarea acneei, vindecarea rănilor și regenerarea țesuturilor.
 • Funcționarea sistemului reproducător: Zincul este important pentru sănătatea sistemului reproducător atât la bărbați, cât și la femei. Este necesar pentru producția de hormoni sexuali și pentru fertilitate.
 • Alte roluri importante: Zincul are și alte funcții esențiale în organism, cum ar fi reglarea gustului și mirosului, metabolismul vitaminei A și sinteza ADN-ului.

Este important să menționam că nivelurile adecvate de zinc în organism sunt esențiale pentru menținerea sănătății. Un deficit de zinc poate duce la diverse probleme de sănătate, cum ar fi slăbiciunea sistemului imunitar, întârzierea creșterii, probleme dermatologice și tulburări ale gustului și mirosului. 

Beneficii/recomandări de utilizare

Recomandări pentru utilizarea Immunaid

-Susţine şi protejează sistemul imunitar al organismului, contribuind la întărirea barierei imunitare.

-Susţine producerea limfocitelor, celulele responsabile de apărarea organismului împotriva infecţiilor.

-Reduce incidenţa şi ameliorează severitatea infecţiilor respiratorii, inclusiv răceli și gripă.

-Ameliorează simptomele asociate răcelii sau gripei, cum ar fi dureri de cap, dureri musculare și pierderea gustului și a mirosului, contribuind, de asemenea, la reducerea perioadei de convalescenţă.

-Poate fi folosit ca adjuvant în tratamentul inflamaţiilor artritice, îmbunătățind simptomele asociate acestor afecțiuni.
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Immunaid-180 capsule-imunostimulator cu gheara matei

 • 186,50 LEI


Etichete: ImmunAid, supliment, extract de Gheara Mâței, minerale, antioxidanți, proprietăți antimicrobiene, proprietăți antivirale, celule imunitare, zinc, sistem imunitar, recuperare, viroză.

De ce sa alegeți produsele Calivita?

De ce ar trebui să alegi produsele noastre?

1. Experiență profesională de înaltă calitate - Calivita oferă o gamă de produse care îndeplinesc cele mai riguroase standarde de calitate de peste 30 de ani.

2. Materii prime naturale de cea mai înaltă calitate - Folosim materii prime naturale provenite din surse de încredere, asigurându-ne că produsele noastre sunt de cea mai bună calitate. Utilizăm formule cu absorbție excelentă, inclusiv substanțe în formă organică.

3. Garanția calității de 100% - Oferim o garanție de calitate pentru toate produsele noastre. Ne asigurăm că fiecare produs respectă cele mai înalte standarde de eficacitate și siguranță.

4. Fabricate conform standardelor cGMP - Produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu standardele cGMP (Current Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale riguroase și procedurilor regulate de examinare de către FDA (Food and Drug Administration).

5. Avizul Ministerului Sănătății - Toate produsele noastre au avizul Ministerului Sănătății, garantându-ți că acestea respectă standardele de siguranță și calitate.

În concluzie, alegând produsele noastre, te poți bucura de o combinație de experiență profesională, materii prime naturale de înaltă calitate și garanția calității, toate conform standardelor și reglementărilor în vigoare.


Disclaimer


Informațiile furnizate în legătură cu suplimentul alimentar are un caracter general și nu trebuie interpretate ca sfaturi medicale. Suplimentele alimentare nu sunt destinate să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină orice afecțiune sau boală.

Este important să menționăm că fiecare persoană poate răspunde diferit la suplimentul prezentat, iar efectele pot varia în funcție de starea de sănătate individuală. 


Recomandări suplimentare

Sfat: Folosirea suplimentului este mai eficient adoptând și  un stil de viață sănătos. Iată câteva recomandări:

-Alimentație echilibrată: Consumă o varietate de alimente sănătoase, incluzând fructe, legume, cereale integrale, proteine slabe și grăsimi sănătoase. Evită alimentele procesate, bogate în zahăr și grăsimi nesănătoase.

-Hidratare adecvată: Asigură-te că bei suficientă apă în fiecare zi pentru a menține hidratarea corectă a organismului. Evită băuturile carbogazoase și sucurile îndulcite.

-Activitate fizică regulată: Fă mișcare în mod regulat, adaptată nivelului tău de antrenament. Alege activități care îți plac, cum ar fi mersul pe jos, alergarea, înotul sau practicarea unui sport.

-Odihnă și somn adecvat: Acordă o atenție corespunzătoare odihnei și somnului. Încearcă să dormi între 7 și 9 ore pe noapte pentru a-ți permite corpului să se refacă și să se regenereze.

-Reducerea stresului: Găsește metode eficiente de gestionare a stresului, cum ar fi meditația, respirația profundă, yoga sau alte activități care te ajută să te relaxezi și să te destresezi.

-Renunțarea la fumat: Dacă fumezi, ia în considerare renunțarea la acest obicei nociv. Consultă un specialist sau adresează-te unor programe de renunțare la fumat pentru sprijin și sfaturi.

-Consum moderat de alcool: Dacă consumi alcool, fă-o cu moderație iar în cazul ca vei administra acest produs recomandarea este sa nu consumați alcool. Limitază cantitatea de alcool la recomandările stabilite de specialiști în domeniul sănătății.

-Menținerea unei greutăți sănătoase: Menține o greutate corporală sănătoasă prin alimentație echilibrată și activitate fizică regulată. Evită dietele drastice și concentratează-te pe adoptarea unui stil de viață sănătos pe termen lung.

-Verificări medicale regulate: Efectuează controale medicale periodice pentru a depista eventuale probleme de sănătate în stadii incipiente și a le trata la timp.

-Menținerea relațiilor sociale și echilibrul între viața personală și profesională: Acordă timp relațiilor sociale, petrece timp cu cei dragi și menține un echilibru între viața personală și profesională.