• Cholestone-90 tablete pt reducerea colesterolului și trigliceridelor

Cholestone este un supliment natural ce conține ulei de semințe de in bogat în acizi grași Omega 3, pectină din mere, lecitină și usturoi, cu rol în menținerea nivelului normal de colesterol și trigliceride în sânge.

Combinația sa unică de ingrediente active are efecte benefice asupra lipidemiei și contribuie la metabolismul grăsimilor.

Un nivel normal de colesterol protejează sistemul cardiovascular și musculatura corpului, susține sinteza vitaminei D3 și are proprietăți antioxidante.

Ce conține?

 • 200 mg Ulei din seminţe de in
 • 200 mg Pectină de măr
 • 100 mg Usturoi
 • 100 mg Lecitină
 • 60 mg Vitamina C
 • 10 mg Vitamina E
 • 50 mcg Crom
 • Alte Ingrediente: Emulsificator - celuloză microcristalină; stabilizatori - gumă Acacia, acid stearic, stearat de magneziu; antiaglomerant - dioxid de siliciu...............q.s. Conţine soia.

1. Uleiul din semințe de in are un rol benefic asupra nivelului de colesterol în organism. Acesta este bogat în acizi grași omega-3, în special acidul alfa-linolenic (ALA). Omega-3 este recunoscut pentru capacitatea sa de a reduce nivelul de colesterol total și de a îmbunătăți profilul lipidic. Consumul regulat de ulei de semințe de in poate contribui la scăderea colesterolului LDL (colesterolul "rău") și la creșterea colesterolului HDL (colesterolul "bun"), reducând astfel riscul de afecțiuni cardiovasculare. De asemenea, uleiul de semințe de in are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante, care pot sprijini sănătatea cardiovasculară.

2. Pectina din mere are un rol important în gestionarea nivelului de colesterol în organism. Aceasta acționează ca o fibră solubilă care se leagă de colesterolul prezent în tractul digestiv, împiedicându-l să fie absorbit în fluxul sanguin. Prin legarea colesterolului și a altor substanțe grase, pectina ajută la reducerea nivelului de colesterol total și a lipoproteinelor de densitate mică (LDL), cunoscute și sub numele de "colesterol rău". Consumul regulat de pectină din mere poate contribui astfel la menținerea unui nivel sănătos de colesterol în sânge și la protejarea sănătății sistemului cardiovascular. 

3. Usturoiul este recunoscut pentru proprietățile sale benefice asupra sănătății, inclusiv în ceea ce privește gestionarea nivelului de colesterol. Usturoiul conține compuși bioactivi, cum ar fi alicina, care îi conferă numeroase efecte terapeutice.

 • Studiile sugerează că usturoiul poate avea următoarele efecte asupra colesterolului:
 • Scăderea nivelului de colesterol total: Consumul regulat de usturoi poate contribui la reducerea nivelului de colesterol total în sânge.
 • Reducerea colesterolului LDL (colesterolul "rău"): Usturoiul poate ajuta la scăderea concentrației de colesterol LDL, care este asociat cu riscul crescut de afecțiuni cardiovasculare.
 • Creșterea colesterolului HDL (colesterolul "bun"): Usturoiul poate stimula nivelul de colesterol HDL, care are un efect de protecție asupra inimii și vaselor de sânge.
 • Prevenirea oxidării colesterolului: Compușii antioxidanți din usturoi pot ajuta la prevenirea oxidării colesterolului, ceea ce poate contribui la reducerea formării plăcilor de aterom și a riscului de boli cardiovasculare.
4. Lecitina este o substanță naturală prezentă în organism, care se găsește în cantități mai mari în alimente precum ouăle, soia și grâul. Aceasta este compusă dintr-un amestec de fosfolipide și este cunoscută pentru multiplele sale beneficii pentru sănătate, inclusiv în ceea ce privește gestionarea nivelului de colesterol.
Rolul lecitinei în reglarea colesterolului poate fi explicat în următoarele moduri:

 • Emulsificator al grăsimilor: Lecitina are proprietăți emulsionante, ceea ce înseamnă că poate ajuta la dispersarea grăsimilor în apă. Aceasta poate fi utilă în emulsionarea colesterolului și a altor lipide, facilitând transportul lor în sânge și metabolismul adecvat.
 • Scăderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rău"): Lecitina poate contribui la reducerea nivelului de colesterol LDL în sânge. Aceasta se datorează capacității sale de a ajuta la prevenirea acumulării colesterolului în pereții arterelor și de a facilita eliminarea acestuia din organism.
 • Creșterea colesterolului HDL (colesterolul "bun"): Lecitina poate sprijini creșterea nivelului de colesterol HDL în sânge. Colesterolul HDL are un rol benefic, deoarece ajută la eliminarea excesului de colesterol din vasele de sânge și poate reduce riscul de boli cardiovasculare.

5.Vitamina C, cunoscută și sub numele de acid ascorbic, are multiple beneficii pentru sănătate și joacă un rol important în reducerea nivelului de colesterol. Iată câteva aspecte relevante:

 • Acțiune antioxidantă: Vitamina C este un puternic antioxidant, ceea ce înseamnă că ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Acest efect antioxidant poate preveni oxidarea colesterolului LDL (colesterolul "rău") și reducerea formării plăcilor de aterom în artere.
 • Sprijină sănătatea vasculară: Vitamina C contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge și la reducerea inflamației la nivelul acestora. Acest lucru poate reduce riscul de depunere a colesterolului și de formare a plăcilor în artere.
 • Îmbunătățește profilul lipidic: Studiile au arătat că vitamina C poate avea un efect benefic asupra nivelului de colesterol total și LDL. De asemenea, poate crește nivelul de colesterol HDL (colesterolul "bun"), ceea ce este benefic pentru sănătatea cardiovasculară
 • Susține funcționarea sistemului imunitar: Vitamina C joacă un rol esențial în funcționarea sistemului imunitar și contribuie la vindecarea și repararea țesuturilor. Prin menținerea sănătății generale, poate sprijini sistemul cardiovascular și poate reduce riscul afecțiunilor asociate colesterolului ridicat.

Rolul vitaminei E în reducerea colesterolului este un subiect dezbătut în cercetările științifice. Iată câteva aspecte relevante:

 • Proprietăți antioxidante: Vitamina E este un puternic antioxidant, ceea ce înseamnă că ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Acest efect antioxidant poate preveni oxidarea colesterolului LDL (colesterolul "rău") și reducerea formării plăcilor de aterom în artere.
 • Protecția membranelor celulare: Vitamina E este implicată în protejarea membranelor celulare de daunele provocate de radicalii liberi. Membranele celulare sănătoase sunt esențiale pentru funcționarea optimă a celulelor, inclusiv a celulelor implicate în metabolismul colesterolului.
 • Efecte antiinflamatorii: vitamina E poate avea efecte antiinflamatorii, iar inflamația joacă un rol important în dezvoltarea bolilor cardiovasculare. Prin reducerea inflamației, vitamina E poate  contribui indirect la reducerea nivelului de colesterol.


Mod de administrare:

3X1 tableta pe zi

Beneficii/recomandări

Câteva din beneficiile produsului nostru:

 • Susţine sănătatea sistemului cardiovascular și previne depunerea de colesterol pe pereţii vaselor sangvine.
 • Promovează o digestie și o metabolizare normală a lipidelor și colesterolului la nivel hepatic.
 • Menţine concentraţiile normale de colesterol şi trigliceride în sânge. Susţine integritatea şi elasticitatea pereţilor vasculari.
 • Protejează celulele împotriva stresului oxidativ.

Sfat: Pentru a reduce nivelul de colesterol și pentru a menține sănătatea cardiovasculară, este recomandat pe lansa utilizarea acestui supliment să adoptați un stil de viață sănătos, care include o alimentație echilibrată, exerciții fizice regulate și evitarea fumatului.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Cholestone-90 tablete pt reducerea colesterolului și trigliceridelor

 • Producător: Calivita International
 • Cod produs: PRODUS PENTRU REDUCEREA COLESTEROLULUISI A TRIGLICERIDELOR
 • Disponibilitate: 10
 • 91,00 LEI


Etichete: Cholestone, supliment natural, ulei de semințe de in, acizi grași Omega 3, pectină din mere, lecitină, usturoi, nivel normal colesterol, nivel normal trigliceride, efecte benefice lipidemie, metabolism grăsimi, sănătate cardiovasculară, sinteză vitamina D3, proprietăți antioxidante.

De ce sa alegeți produsele Calivita?

De ce ar trebui să alegi produsele noastre?

1. Experiență profesională de înaltă calitate - Calivita oferă o gamă de produse care îndeplinesc cele mai riguroase standarde de calitate de peste 30 de ani.

2. Materii prime naturale de cea mai înaltă calitate - Folosim materii prime naturale provenite din surse de încredere, asigurându-ne că produsele noastre sunt de cea mai bună calitate. Utilizăm formule cu absorbție excelentă, inclusiv substanțe în formă organică.

3. Garanția calității de 100% - Oferim o garanție de calitate pentru toate produsele noastre. Ne asigurăm că fiecare produs respectă cele mai înalte standarde de eficacitate și siguranță.

4. Fabricate conform standardelor cGMP - Produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu standardele cGMP (Current Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale riguroase și procedurilor regulate de examinare de către FDA (Food and Drug Administration).

5. Avizul Ministerului Sănătății - Toate produsele noastre au avizul Ministerului Sănătății, garantându-ți că acestea respectă standardele de siguranță și calitate.

În concluzie, alegând produsele noastre, te poți bucura de o combinație de experiență profesională, materii prime naturale de înaltă calitate și garanția calității, toate conform standardelor și reglementărilor în vigoare.


Disclaimer


Informațiile furnizate în legătură cu suplimentul alimentar are un caracter general și nu trebuie interpretate ca sfaturi medicale. Suplimentele alimentare nu sunt destinate să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină orice afecțiune sau boală.

Este important să menționăm că fiecare persoană poate răspunde diferit la suplimentul prezentat, iar efectele pot varia în funcție de starea de sănătate individuală. 


Recomandări suplimentare

Sfat: Folosirea suplimentului este mai eficient adoptând și  un stil de viață sănătos. Iată câteva recomandări:

-Alimentație echilibrată: Consumă o varietate de alimente sănătoase, incluzând fructe, legume, cereale integrale, proteine slabe și grăsimi sănătoase. Evită alimentele procesate, bogate în zahăr și grăsimi nesănătoase.

-Hidratare adecvată: Asigură-te că bei suficientă apă în fiecare zi pentru a menține hidratarea corectă a organismului. Evită băuturile carbogazoase și sucurile îndulcite.

-Activitate fizică regulată: Fă mișcare în mod regulat, adaptată nivelului tău de antrenament. Alege activități care îți plac, cum ar fi mersul pe jos, alergarea, înotul sau practicarea unui sport.

-Odihnă și somn adecvat: Acordă o atenție corespunzătoare odihnei și somnului. Încearcă să dormi între 7 și 9 ore pe noapte pentru a-ți permite corpului să se refacă și să se regenereze.

-Reducerea stresului: Găsește metode eficiente de gestionare a stresului, cum ar fi meditația, respirația profundă, yoga sau alte activități care te ajută să te relaxezi și să te destresezi.

-Renunțarea la fumat: Dacă fumezi, ia în considerare renunțarea la acest obicei nociv. Consultă un specialist sau adresează-te unor programe de renunțare la fumat pentru sprijin și sfaturi.

-Consum moderat de alcool: Dacă consumi alcool, fă-o cu moderație iar în cazul ca vei administra acest produs recomandarea este sa nu consumați alcool. Limitază cantitatea de alcool la recomandările stabilite de specialiști în domeniul sănătății.

-Menținerea unei greutăți sănătoase: Menține o greutate corporală sănătoasă prin alimentație echilibrată și activitate fizică regulată. Evită dietele drastice și concentratează-te pe adoptarea unui stil de viață sănătos pe termen lung.

-Verificări medicale regulate: Efectuează controale medicale periodice pentru a depista eventuale probleme de sănătate în stadii incipiente și a le trata la timp.

-Menținerea relațiilor sociale și echilibrul între viața personală și profesională: Acordă timp relațiilor sociale, petrece timp cu cei dragi și menține un echilibru între viața personală și profesională.