Știați ca:  Datorită dispozitivelor pe care le folosim zilnic, precum smartphone-ul, laptopurile și wi-fi-ul suntem înconjurați de sute de ori de mai multă radiații electromagnetice decât acum 50 de ani.

De aceea am creat E-protect Sticker, un dispozitiv de protecție EMF, care reglează frecvențele electromagnetice inca de la sursa emitatoarelor(telefon, calculator, tableta,wi-fi etc ), astfel încât dispozitivele să fie mai sigure in utilizare.

S-a ajuns la concluzia că stickarele ca E-protect Sticker s-au dovedit a fi eficiente în anularea efectelor radiațiilor telefonului mobil asupra corpului uman.”  – Dr Thornton Streeter, Centrul pentru Științele Biocâmpului²

•           Testat, cercetat și aprobat- Nu credeti ca acest dispozitiv vă poate protejeze pe dumneavoastră și familia dvs. de radiațiile EMF? E-protect Sticker a fost testat riguros si multi oameni se bucură de beneficii. Încercați și simțiți diferența!

•           Ne protejează de toate dispozitivele „transmițătoare EMF” – Cele mai obișnuite includ: smartphone-uri, tablete, laptopuri, routere wi-fi, contoare inteligente, televizoare, monitoare pentru copii și console de jocuri. În mod ideal, un E-protect Sticker ar trebui să fie plasat pe fiecare dispozitiv individual.

•           Se atașează cu ușurință pe fiecare dispozitiv – Un E-protect Sticker nu trebuie să fie într-o anumită poziție pe un dispozitiv pentru a începe să vă protejeze imediat.

•           Ajută la ameliorarea simptomelor nedorite – aveți dureri de cap când folosiți telefonul sau computerul prea mult timp? Simți oboseală, anxietate sau agitație? S-a dovedit că E-protect Sticker armonizează și ajută la ameliorarea acestor efecte nedorite de la CEM.²

•           Fabricat cu materiale de cea mai înaltă calitate – tehnologia cuantică revoluționară a E-protect Sticker este dupa standardul în armonizarea EMF. Calivita isi asuma in serios rolul pentru protejarea EMF pt. dumneavoastră și familia dumneavoastră și  foloseste numai produse premium.

•           Atașandu-l o singura dată și apoi uitați de acesta - E-protect Sticker este atât de discret- un sticker subțire încât nu va deranjeaza cu nimic. De asemenea, folosește cel mai bun adeziv, așa că nu trebuie să vă faceți griji că îl pierdeți prin dezlipire.

•           Te protejează pentru totdeauna (a la long) –Fiecare E-protect Sticker durează la nesfârșit, așa că nu este nevoie să-l înlocuiești sau să-l actualizezi vreodată.

•           Garanție de returnare a banilor de 30 de zile – Dacă din orice motiv nu sunteți 100% mulțumit de E-protect Sticker îl puteți returna cu ușurință, fără probleme!

 Cum functioneaza E-protect Sticker?

E-protect Sticker contine magneți cu putere redusă programați cu o combinație inteligentă de frecvențe naturale de armonizare care funcționează similar cu banda magnetică de pe un card bancar. Magneții sunt un dispozitiv de stocare excelent pentru programarea frecvenței, deoarece emit propriul câmp de energie și nu au nevoie de o sursă de alimentare separată.

Când este lipit pe un dispozitiv care emite EMF, E-protect Sticker reajustează frecvența electromagnetica la sursă emitenta, astfel încât acestea să nu mai fie dăunătoare si astfel  corpul uman n-o mai absoarbe.

Care sunt beneficiile lipirii E-protect Sticker pe dispozitivele electronice?

Electrostresul (cunoscut și sub denumirea de electrosensibilitate), se referă la interferența negativă a CEM (emisă de dispozitivele electronice fără fir) asupra corpului. Semnele electro-stresului includ dureri de cap, tulburări de concentrare, insomnie, schimbări ale dispoziției, energie scăzută, anxietate, stres, depresie și dureri inexplicabile.

În ultimii 15 ani, clienții care folosesc E-protect Sticker au raportat îmbunătățiri ale somnului, dispoziției, concentrării și nivelurilor generale de energie, asociate cu dureri de cap, stres, anxietate și oboseală reduse.

Unde ar trebui să plasam E-protect Sticker pentru a ne asigura că familia noastra și noi suntem protejați?

Cele mai comune și  intalnite dispozitive care emit EMF sunt: ​​smartphone-urile, tabletele, laptop-urile, routerele wi-fi, contoarele inteligente, televizoarele, monitoarele pentru copii și consolele de jocuri. În mod ideal, un E-protect Sticker  ar trebui să fie plasat pe fiecare dispozitiv individual.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

E protect Sticker

  • 67,00 LEI


Etichete: E-protect Sticker, E-protect-Sticker, radiatii electromagnetice

De ce sa alegeți produsele Calivita?

De ce ar trebui să alegi produsele noastre?

1. Experiență profesională de înaltă calitate - Calivita oferă o gamă de produse care îndeplinesc cele mai riguroase standarde de calitate de peste 30 de ani.

2. Materii prime naturale de cea mai înaltă calitate - Folosim materii prime naturale provenite din surse de încredere, asigurându-ne că produsele noastre sunt de cea mai bună calitate. Utilizăm formule cu absorbție excelentă, inclusiv substanțe în formă organică.

3. Garanția calității de 100% - Oferim o garanție de calitate pentru toate produsele noastre. Ne asigurăm că fiecare produs respectă cele mai înalte standarde de eficacitate și siguranță.

4. Fabricate conform standardelor cGMP - Produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu standardele cGMP (Current Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale riguroase și procedurilor regulate de examinare de către FDA (Food and Drug Administration).

5. Avizul Ministerului Sănătății - Toate produsele noastre au avizul Ministerului Sănătății, garantându-ți că acestea respectă standardele de siguranță și calitate.

În concluzie, alegând produsele noastre, te poți bucura de o combinație de experiență profesională, materii prime naturale de înaltă calitate și garanția calității, toate conform standardelor și reglementărilor în vigoare.


Disclaimer


Informațiile furnizate în legătură cu suplimentul alimentar are un caracter general și nu trebuie interpretate ca sfaturi medicale. Suplimentele alimentare nu sunt destinate să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină orice afecțiune sau boală.

Este important să menționăm că fiecare persoană poate răspunde diferit la suplimentul prezentat, iar efectele pot varia în funcție de starea de sănătate individuală. 


Recomandări suplimentare

Sfat: Folosirea suplimentului este mai eficient adoptând și  un stil de viață sănătos. Iată câteva recomandări:

-Alimentație echilibrată: Consumă o varietate de alimente sănătoase, incluzând fructe, legume, cereale integrale, proteine slabe și grăsimi sănătoase. Evită alimentele procesate, bogate în zahăr și grăsimi nesănătoase.

-Hidratare adecvată: Asigură-te că bei suficientă apă în fiecare zi pentru a menține hidratarea corectă a organismului. Evită băuturile carbogazoase și sucurile îndulcite.

-Activitate fizică regulată: Fă mișcare în mod regulat, adaptată nivelului tău de antrenament. Alege activități care îți plac, cum ar fi mersul pe jos, alergarea, înotul sau practicarea unui sport.

-Odihnă și somn adecvat: Acordă o atenție corespunzătoare odihnei și somnului. Încearcă să dormi între 7 și 9 ore pe noapte pentru a-ți permite corpului să se refacă și să se regenereze.

-Reducerea stresului: Găsește metode eficiente de gestionare a stresului, cum ar fi meditația, respirația profundă, yoga sau alte activități care te ajută să te relaxezi și să te destresezi.

-Renunțarea la fumat: Dacă fumezi, ia în considerare renunțarea la acest obicei nociv. Consultă un specialist sau adresează-te unor programe de renunțare la fumat pentru sprijin și sfaturi.

-Consum moderat de alcool: Dacă consumi alcool, fă-o cu moderație iar în cazul ca vei administra acest produs recomandarea este sa nu consumați alcool. Limitază cantitatea de alcool la recomandările stabilite de specialiști în domeniul sănătății.

-Menținerea unei greutăți sănătoase: Menține o greutate corporală sănătoasă prin alimentație echilibrată și activitate fizică regulată. Evită dietele drastice și concentratează-te pe adoptarea unui stil de viață sănătos pe termen lung.

-Verificări medicale regulate: Efectuează controale medicale periodice pentru a depista eventuale probleme de sănătate în stadii incipiente și a le trata la timp.

-Menținerea relațiilor sociale și echilibrul între viața personală și profesională: Acordă timp relațiilor sociale, petrece timp cu cei dragi și menține un echilibru între viața personală și profesională.