• Ocean 21- 946 ml -alge și aloe Vera cu efect alcalinizant

 

Ocean 21 este un supliment alimentar care furnizează organismului un amestec echilibrat de vitamine, minerale, antioxidanți și aminoacizi, contribuind la menținerea unei stări generale de bine pe tot parcursul zilei. Formula sa unică conține 7 specii de alge marine, care sunt printre cele mai utilizate și studiate în domeniu, împreună cu compușii activi din plante recunoscute pentru efectul lor terapeutic, cum ar fi aloe vera, merișoarele, sfecla roșie și morcovii.

Ce conține? 

Conținutul pe lingură (15ml) al produsului include:

3750.17 mg - Combinație brevetată

1000 mg - Suc de aloe vera (din frunze)

1550 mg - Combinație brevetată de extract de alge marine: Alaria marginata, Ascophyllum nodosum, Chondrus crispus, Fucus vesiculosus, Laminaria digitata, Porphyra yezoensis, Palmaria palmate, Ulva lactuca

550 mg - Extract de Pau D'Arco (de zece ori concentrat)

300 mg - Suc concentrat de merișor

175 mg - Extract de sfeclă roșie

175 mg - Extract de morcovi

0.165 mg - Complex de oligoelemente

Alte ingrediente: Conservant - benzoat de sodiu, apă pură, îndulcitor - sorbitol. Conține sulfiți.

Mod de administrare:

2 linguri d 1-2 ori pe zi

1. Aloe vera are multiple beneficii, datorită compoziției sale bogate în substanțe nutritive și compuși bioactivi. Iată câteva dintre rolurile sale importante:

 • Proprietăți antiinflamatorii:  Aloe vera are efecte calmante și antiinflamatorii, putând fi utilizat pentru ameliorarea arsurilor, iritațiilor pielii și inflamațiilor.
 • Hidratare și regenerare a pielii: Aloe vera este recunoscută pentru capacitatea sa de a hidrata și hrăni pielea. Poate fi utilizată pentru a trata diverse afecțiuni dermatologice, precum eczemele, psoriazisul sau acneea.
 • Susținerea sistemului imunitar:  sucul de Aloe vera poate ajuta la întărirea sistemului imunitar și la protejarea organismului împotriva infecțiilor.
 • Proprietăți antioxidante: Aloe vera conține antioxidanți care ajută la combaterea stresului oxidativ și la protejarea celulelor împotriva daunelor provocate de radicalii liberi.
 • Susținerea digestiei și a sănătății intestinale: Aloe vera poate fi benefică în tratarea tulburărilor dige    stive, precum refluxul gastroesofagian, balonarea sau sindromul de colon iritabil.
 • Reglarea nivelului de glucoză în sânge:  Aloe vera poate contribui la menținerea nivelului normal de glucoză în sânge, fiind utilă în gestionarea diabetului.

2. Extractul de alge marine are numeroase beneficii datorită conținutului său bogat în substanțe nutritive și compuși bioactivi. Iată câteva dintre rolurile sale importante:

 • Aport de minerale și oligoelemente: Algele marine sunt o sursă excelentă de minerale esențiale precum iodul, fierul, calciul, magneziul și potasiul. Aceste minerale sunt vitale pentru funcționarea optimă a organismului, contribuind la sănătatea oaselor, a sistemului nervos, a sistemului cardiovascular și a sistemului imunitar.
 • Sursă de antioxidanți: Algele marine conțin antioxidanți puternici, cum ar fi polifenolii și carotenoizii, care ajută la combaterea stresului oxidativ și la protejarea celulelor împotriva daunelor provocate de radicalii liberi. Astfel, pot contribui la prevenirea bolilor cronice și a procesului de îmbătrânire.
 • Susținerea sănătății tiroidiene: Unele alge marine, cum ar fi alaria marginata și fucus vesiculosus, sunt bogate în iod, un mineral esențial pentru producția normală a hormonilor tiroidieni. Consumul regulat de alge marine poate contribui la menținerea sănătății glandei tiroide și la reglarea funcției metabolice.
 • Susținerea sănătății digestive: Algele marine conțin fibre alimentare și compuși care pot sprijini sănătatea sistemului digestiv. Acestea pot ajuta la reglarea tranzitului intestinal, la menținerea unui echilibru al florei intestinale și la reducerea riscului de boli digestive, precum constipația și sindromul de colon iritabil.
 • Beneficii pentru sănătatea cardiovasculară: Unele alge marine, precum chondrus crispus și laminaria digitata, pot contribui la menținerea sănătății sistemului cardiovascular prin reducerea nivelului de colesterol și a tensiunii arteriale, precum și prin efectele lor antiinflamatorii și antioxidante.

3. Sucul concentrat de merişor are mai multe beneficii, datorită proprietăților sale nutriționale și compușilor bioactivi. Iată câteva dintre rolurile sale importante:

 • Susținerea sănătății tractului urinar: Merișorul este cunoscut pentru proprietățile sale benefice în menținerea sănătății tractului urinar. Sucul concentrat de merișor poate ajuta la prevenirea și tratarea infecțiilor urinare, deoarece conține compuși care pot împiedica bacteriile să se fixeze de pereții vezicii urinare și uretrei.
 • Proprietăți antioxidante: Sucul de merișor este bogat în antioxidanți, cum ar fi vitamina C și fitonutrienții, care ajută la combaterea radicalilor liberi din organism și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Acest lucru poate contribui la menținerea sănătății generale a organismului și la prevenirea afecțiunilor asociate cu deteriorarea celulară.
 • Susținerea sănătății sistemului cardiovascular:  suc concentrat de merișor poate avea beneficii pentru sistemul cardiovascular. Anumite substanțe din merișor pot ajuta la reducerea inflamației și la îmbunătățirea sănătății vaselor de sânge, contribuind la menținerea tensiunii arteriale normale și la reducerea riscului de boli cardiovasculare.
 • Promovarea sănătății sistemului digestiv: Merișorul conține fibre alimentare, care pot contribui la menținerea unui sistem digestiv sănătos și la reglarea tranzitului intestinal.  Suc concentrat de merișor poate ajuta la promovarea sănătății intestinale și la prevenirea problemelor digestive, cum ar fi constipația.

4. Extractul de Pau D'Arco, obținut din coaja arborelui Tabebuia avellanedae, este recunoscut pentru proprietățile sale terapeutice și beneficiile pentru sănătate. Iată câteva dintre rolurile sale importante:

 • Proprietăți antifungice și antibacteriene: Pau D'Arco conține compuși activi, cum ar fi lapaholul și beta-lapaholul, care au demonstrat proprietăți puternice antifungice și antibacteriene. Acești compuși pot ajuta la combaterea infecțiilor fungice și bacteriene din organism.
 • Susținerea sistemului imunitar: Extractul de Pau D'Arco are efecte imunomodulatoare, adică poate stimula sau regla răspunsul sistemului imunitar. Acesta poate ajuta la întărirea sistemului imunitar și la protejarea organismului împotriva infecțiilor.
 • Proprietăți antiinflamatorii: Datorită compușilor săi activi, Pau D'Arco poate avea efecte antiinflamatorii în organism. Aceasta înseamnă că poate ajuta la reducerea inflamației și a simptomelor asociate, cum ar fi durerea și umflarea.
 • Efecte antioxidante: Extractul de Pau D'Arco conține antioxidanți naturali care pot ajuta la neutralizarea radicalilor liberi din organism și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Aceasta poate contribui la sănătatea generală și la reducerea riscului de boli cronice.
 • Proprietăți antitumorale: Unele studii preliminare au indicat că compușii din Pau D'Arco pot avea efecte antitumorale, inhibând creșterea celulelor canceroase și promovând apoptoza acestora. Cu toate acestea, sunt necesare mai multe cercetări pentru a confirma aceste efecte.

5. Extractul de sfeclă roșie este cunoscut pentru proprietățile sale nutritive și beneficiile pentru sănătate. Iată câteva dintre rolurile sale importante:

 • Susținerea sănății inimii: Sfecla roșie conține nitrati naturali, care se transformă în organism în oxid nitric. Oxidul nitric ajută la relaxarea și dilatarea vaselor de sânge, ceea ce poate duce la scăderea tensiunii arteriale și la îmbunătățirea fluxului sanguin. Acest lucru poate susține sănătatea cardiovasculară și poate reduce riscul de afecțiuni cardiovasculare.
 • Efecte antioxidante: Sfecla roșie este bogată în antioxidanți, cum ar fi betalainele și vitamina C. Acești antioxidanți ajută la neutralizarea radicalilor liberi din organism, protejând celulele împotriva stresului oxidativ și reducând riscul de afecțiuni cronice, cum ar fi bolile de inimă și cancerul.
 • Susținerea funcției hepatice: Sfecla roșie conține compuși benefici pentru ficat, cum ar fi betaina și flavonoidele. Acești compuși pot sprijini funcția hepatică și pot ajuta la detoxifierea organismului de substanțe nocive.
 • Promovarea sănătății digestive: Sfecla roșie conține fibre și compuși bioactivi care pot sprijini sănătatea sistemului digestiv. Fibrele ajută la menținerea unui tranzit intestinal sănătos, previn constipația și pot susține flora intestinală benefică.
 • Susținerea performanței sportive: Datorită conținutului său de nitrati, sfecla roșie poate avea beneficii pentru performanța sportivă. Studiile au arătat că consumul de suc de sfeclă roșie poate îmbunătăți eficiența energetică și performanța în activitățile fizice.

6. Extractul de morcovi este recunoscut pentru conținutul său bogat în nutrienți și beneficiile pe care le aduce sănătății. Iată câteva dintre rolurile sale importante:

 • Susținerea sănătății ochilor: Morcovii sunt cunoscuți pentru conținutul ridicat de betacaroten, care este transformat în organism în vitamina A. Vitamina A este esențială pentru sănătatea ochilor și ajută la menținerea unei vederi sănătoase, îmbunătățind adaptarea la lumină și protejând ochii împotriva deteriorării cauzate de radicalii liberi.
 • Proprietăți antioxidante: Extractul de morcovi conține antioxidanți, cum ar fi vitamina C și carotenoizii, care ajută la combaterea stresului oxidativ și protejează celulele împotriva daunelor cauzate de radicalii liberi. Aceasta poate contribui la reducerea riscului de boli cronice, cum ar fi bolile de inimă și cancerul.
 • Susținerea sistemului imunitar: Nutrienții din extractul de morcovi, inclusiv vitamina C, vitamina A și antioxidanții, pot sprijini sistemul imunitar prin creșterea producției de celule imunitare și îmbunătățirea răspunsului imun la infecții și agenți patogeni.
 • Promovarea sănătății pielii: Beta-carotenul prezent în morcovi poate contribui la menținerea sănătății pielii, datorită proprietăților sale antioxidante și capacității de a sprijini producția de colagen. Consumul de extract de morcovi poate contribui la un aspect sănătos al pielii și la reducerea semnelor îmbătrânirii.
 • Susținerea sănătății digestive: Extractul de morcovi conține fibre alimentare, care pot contribui la sănătatea sistemului digestiv. Fibrele ajută la menținerea unui tranzit intestinal regulat, promovează absorbția nutrienților și contribuie la sănătatea colonului.

7. Complexul de oligoelemente joacă un rol important în menținerea sănătății și funcționării optime a organismului. Oligoelementele sunt minerale esențiale necesare în cantități mici, dar vitale pentru funcționarea adecvată a diferitelor procese biochimice din corp. Iată câteva dintre rolurile lor principale pentru sănătate:

 • Susținerea sistemului imunitar: Unele oligoelemente, cum ar fi zincul, seleniul și cuprul, sunt cunoscuți pentru rolul lor în întărirea sistemului imunitar. Aceste minerale pot contribui la creșterea producției de celule imunitare, la îmbunătățirea răspunsului imun și la protejarea organismului împotriva infecțiilor.
 • Participarea la procesele metabolice: Oligoelementele sunt implicate într-o serie de procese metabolice vitale, inclusiv producția de energie, sinteza proteinelor, metabolismul carbohidraților și grăsimilor, precum și activitatea enzimatică. Aceste minerale asigură buna funcționare a sistemelor enzimatice și contribuie la reglarea activității metabolice.
 • Susținerea sănătății oaselor și a țesutului conjunctiv: Unele oligoelemente, cum ar fi calciul, magneziul și manganul, sunt esențiale pentru menținerea sănătății oaselor și a țesutului conjunctiv. Aceste minerale contribuie la formarea și menținerea structurii osoase, la întărirea țesutului conjunctiv și la procesele de vindecare.
 • Protecția împotriva radicalilor liberi: Unele oligoelemente, cum ar fi seleniul și cuprul, au proprietăți antioxidante și pot contribui la neutralizarea radicalilor liberi din organism. Aceasta ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la reducerea riscului de afecțiuni asociate cu daunele cauzate de radicalii liberi, cum ar fi bolile cardiovasculare și cancerul.
 • Susținerea sănătății sistemului nervos: Unele oligoelemente, cum ar fi magneziul, pot juca un rol important în susținerea sănătății sistemului nervos. Aceste minerale pot ajuta la menținerea funcției normale a neurotransmițătorilor și pot contribui la reducerea stresului și a anxietății.

Este important să menționăm că fiecare oligoelement are propriile sale funcții specifice și necesități de dozare. De aceea, este recomandat să obțineți oligoelementele dintr-un supliment de încredere.

Beneficii/recomandări

Recomandări pentru produsul menționat:

 • Susține nivelul de energie și vitalitatea organismului, inclusiv în perioadele aglomerate și stresante
 • Furnizează o sursă importantă de macronutrienți (proteine, fibre alimentare) și micronutrienți (vitamine, steroli, săruri minerale), previn dezechilibrele și carențele nutriționale
 • Întărește sistemul imunitar al corpului și reduce perioada de recuperare a organismului
 • Contribuie la regenerarea celulară a corpului
 • Oferea alternative de proteine, dint-o o sursă alternativă, nepoluată.
 • Contribuie la menținerea sănătății glandei tiroide prin aportul de iod pe care îl furnizează organismului.
 • Are potențialul de a fi utilizat ca adjuvant în ameliorarea simptomelor cauzate de candida, datorită prezenței ingredientului Pau D'Arco în compoziția sa.


Stiati ca:

Ştiaţi că planta Aloe vera conţine antracine, care sunt stimulanţi esenţiali pentru detoxifiere, similari celor găsiţi în fructul noni?

Ocean 21 ajută la detoxifierea organismului şi creşte rezistenţa acestuia, oferindu-i suport şi protecţie  zi de zi!

Într-o formulă lichidă, cu gust plăcut, dulce-acrişor poate fi introdus cu uşurinţă în diete de detoxifiere şi slăbire.

Ocean 21 este un produs complex, cu o compoziţie exclusiv vegetală are efect triplu: detoxifiere, regenerarea organismului şi creşterea imunităţii.

Ocean 21 pe langa  cele 7 dintre cele mai utilizate şi studiate specii de alge şi 200 de compuşi activi din plante contine  aloe vera, merişoare, sfeclă roşie, morcovi.

Prezent într-o formă lichidă, cu gust plăcut, Ocean 21 poate fi o soluţie reală şi în problemele de tranzit intestinal.

Pareri de la consumatori

Ocean 21 este unul dintre produsele mele preferate de la CaliVita Romania. 

Conţine alge, aloe vera, merişoare, sfeclă roşie şi morcovi. Combinaţia ideală dacă îţi doreşti un start fresh la început de zi. Și dacă simți nevoia unei detoxifieri naturale, are și efect alcalinizant.

Starea ta de bine provine din Ocean 21! Pe bază de aloe vera, alge, merişoare, sfeclă roşie şi morcovi, Ocean 21 ajută la detoxifierea şi regenerarea organismului.

Prin complexul de  Aloe Vera,  alge, extract de  Pau D Arco,  merişoare,  Sfeclă Roşie şi morcovi, Ocean 21 ajută la menţinerea sănătăţii aparatului digestiv, respirator şi a sistemului nervos şi cardiovascular.

Curăţă, regenerează şi întăreşte organismul! 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Ocean 21- 946 ml -alge și aloe Vera cu efect alcalinizant

 • 221,00 LEI


Etichete: Ocean 21, supliment alimentar, vitamine, minerale, antioxidanți, aminoacizi, starea generală de bine, alge marine, plante terapeutice, aloe vera, merișoare, sfecla roșie, morcovi.

De ce sa alegeți produsele Calivita?

De ce ar trebui să alegi produsele noastre?

1. Experiență profesională de înaltă calitate - Calivita oferă o gamă de produse care îndeplinesc cele mai riguroase standarde de calitate de peste 30 de ani.

2. Materii prime naturale de cea mai înaltă calitate - Folosim materii prime naturale provenite din surse de încredere, asigurându-ne că produsele noastre sunt de cea mai bună calitate. Utilizăm formule cu absorbție excelentă, inclusiv substanțe în formă organică.

3. Garanția calității de 100% - Oferim o garanție de calitate pentru toate produsele noastre. Ne asigurăm că fiecare produs respectă cele mai înalte standarde de eficacitate și siguranță.

4. Fabricate conform standardelor cGMP - Produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu standardele cGMP (Current Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale riguroase și procedurilor regulate de examinare de către FDA (Food and Drug Administration).

5. Avizul Ministerului Sănătății - Toate produsele noastre au avizul Ministerului Sănătății, garantându-ți că acestea respectă standardele de siguranță și calitate.

În concluzie, alegând produsele noastre, te poți bucura de o combinație de experiență profesională, materii prime naturale de înaltă calitate și garanția calității, toate conform standardelor și reglementărilor în vigoare.


Disclaimer


Informațiile furnizate în legătură cu suplimentul alimentar are un caracter general și nu trebuie interpretate ca sfaturi medicale. Suplimentele alimentare nu sunt destinate să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină orice afecțiune sau boală.

Este important să menționăm că fiecare persoană poate răspunde diferit la suplimentul prezentat, iar efectele pot varia în funcție de starea de sănătate individuală. 


Recomandări suplimentare

Sfat: Folosirea suplimentului este mai eficient adoptând și  un stil de viață sănătos. Iată câteva recomandări:

-Alimentație echilibrată: Consumă o varietate de alimente sănătoase, incluzând fructe, legume, cereale integrale, proteine slabe și grăsimi sănătoase. Evită alimentele procesate, bogate în zahăr și grăsimi nesănătoase.

-Hidratare adecvată: Asigură-te că bei suficientă apă în fiecare zi pentru a menține hidratarea corectă a organismului. Evită băuturile carbogazoase și sucurile îndulcite.

-Activitate fizică regulată: Fă mișcare în mod regulat, adaptată nivelului tău de antrenament. Alege activități care îți plac, cum ar fi mersul pe jos, alergarea, înotul sau practicarea unui sport.

-Odihnă și somn adecvat: Acordă o atenție corespunzătoare odihnei și somnului. Încearcă să dormi între 7 și 9 ore pe noapte pentru a-ți permite corpului să se refacă și să se regenereze.

-Reducerea stresului: Găsește metode eficiente de gestionare a stresului, cum ar fi meditația, respirația profundă, yoga sau alte activități care te ajută să te relaxezi și să te destresezi.

-Renunțarea la fumat: Dacă fumezi, ia în considerare renunțarea la acest obicei nociv. Consultă un specialist sau adresează-te unor programe de renunțare la fumat pentru sprijin și sfaturi.

-Consum moderat de alcool: Dacă consumi alcool, fă-o cu moderație iar în cazul ca vei administra acest produs recomandarea este sa nu consumați alcool. Limitază cantitatea de alcool la recomandările stabilite de specialiști în domeniul sănătății.

-Menținerea unei greutăți sănătoase: Menține o greutate corporală sănătoasă prin alimentație echilibrată și activitate fizică regulată. Evită dietele drastice și concentratează-te pe adoptarea unui stil de viață sănătos pe termen lung.

-Verificări medicale regulate: Efectuează controale medicale periodice pentru a depista eventuale probleme de sănătate în stadii incipiente și a le trata la timp.

-Menținerea relațiilor sociale și echilibrul între viața personală și profesională: Acordă timp relațiilor sociale, petrece timp cu cei dragi și menține un echilibru între viața personală și profesională.