• Calcium Magnesium Plus 100 capsule

Calcium Magnesium Plus Calivita contine atat calciu cat si magneziu si k di d2 pentru fixarea mineralelor calciu si magnesiu in oase.

Prezentarea Produsului Calcium Magnesium Plus

Contine 100 capsule

O capsula contine:

  • 250 mg Calciu
  • 125 mg Magneziu
  • 45 mcg Vitamina K2
  • 2.5 mcg (100 U.I.)Vitamina D3

Alte Ingrediente: Gelifiant – gelatină; agent de întărire – acid stearic; citrat de sodiu (din care 2,5 mg sodiu); stabilizator – stearat de magneziu; emulsificator – celuloză microcristalină................q.s.

Administrare:

2 capsule pe zi sau conform recomandarilor.

Calciul este cel mai abundent mineral din organism și este esențial pentru îndeplinirea unei game largi de funcții, de la construirea oaselor și a dinților puternici la stimularea funcției musculare și chiar la secretarea hormonilor. Cu toate acestea, în timp ce aportul de calciu a fost mult timp asociat cu consumul de lapte, există o multitudine de alte alimente si suplimente nutritive și delicioase bogate în calciu pe care să le includem în dieta noastra tot parcursul zilei.

Renumitul expert în medicină funcțională Mark Hyman, MD, a împărtășit că multe alimente bogate în calciu nu sunt  de fapt  lactatele ci alimente bazate pe plante care oferă încă o multitudine de alte beneficii pentru sănătate pentru a ne face ne simțim mai bine. 

Beneficiile calciului

„Aproape fiecare celulă din corpul  folosește calciu într-un anumit fel”

„Nu numai că este esențial pentru a face dinți și oase puternice – 99% din calciul corpului se află în dinții și oasele noastre – calciul este [de asemenea] folosit de sistemul nostru nervos și reglează contracția musculară.” Calciul joacă un rol important în coagularea sângelui și ajută la prevenirea și tratarea osteoporozei.

Cât calciu ar trebui să consumăm?

„La fel ca orice alt nutrient, cantitatea de calciu de care avem nevoie depinde de mai mulți factori, inclusiv vârsta și sexul”, spune dieteticianul Jennifer Maeng , MS, RD. „Aceasta fiind spuse, doza alimentară recomandată pentru calciu este de aproximativ 1.000 mg pe zi pentru o persoană obișnuită. Cu toate acestea, adolescenții, femeile aflate în postmenopauză și adulții cu vârsta peste 70 de ani au nevoie  mai mult decât atât.”

Pentru a ne asigura că calciul pe care îl consumam este cât mai eficient posibil,  este important să obțineți și suficientă vitamina D. „ Vitamina D  este necesară pentru a ajuta organismul să absoarbă calciul”,

„Chiar dacă consumam suficient calciu, lipsa vitaminei D nu va permite corpului să utilizeze calciul și să culeagă beneficiile pentru sănătate.”

Poți consuma mai mult calciu?

Hipercalcemia  este o afecțiune care este asociată cu  niveluri crescute de calciu ”. Consumul prea mare de calciu poate provoca sete excesivă și urinare, precum și greață, vărsături, constipație și confuzie.  De obicei, acest lucru se întâmplă atunci când cineva ia prea mult calciu din suplimente de proasta calitate care nu au elemente de fixare a calcului(magneziu, vitamina D, K ) , nu atunci când consumă prea mult calciu în dieta sa”, spune Galloway. „Adulții nu ar trebui să consume mai mult de 2.000 mg de calciu per fiecare. zi."


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Calcium Magnesium Plus 100 capsule

  • 87,00 LEI


De ce sa alegeți produsele Calivita?

De ce ar trebui să alegi produsele noastre?

1. Experiență profesională de înaltă calitate - Calivita oferă o gamă de produse care îndeplinesc cele mai riguroase standarde de calitate de peste 30 de ani.

2. Materii prime naturale de cea mai înaltă calitate - Folosim materii prime naturale provenite din surse de încredere, asigurându-ne că produsele noastre sunt de cea mai bună calitate. Utilizăm formule cu absorbție excelentă, inclusiv substanțe în formă organică.

3. Garanția calității de 100% - Oferim o garanție de calitate pentru toate produsele noastre. Ne asigurăm că fiecare produs respectă cele mai înalte standarde de eficacitate și siguranță.

4. Fabricate conform standardelor cGMP - Produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu standardele cGMP (Current Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale riguroase și procedurilor regulate de examinare de către FDA (Food and Drug Administration).

5. Avizul Ministerului Sănătății - Toate produsele noastre au avizul Ministerului Sănătății, garantându-ți că acestea respectă standardele de siguranță și calitate.

În concluzie, alegând produsele noastre, te poți bucura de o combinație de experiență profesională, materii prime naturale de înaltă calitate și garanția calității, toate conform standardelor și reglementărilor în vigoare.


Disclaimer


Informațiile furnizate în legătură cu suplimentul alimentar are un caracter general și nu trebuie interpretate ca sfaturi medicale. Suplimentele alimentare nu sunt destinate să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină orice afecțiune sau boală.

Este important să menționăm că fiecare persoană poate răspunde diferit la suplimentul prezentat, iar efectele pot varia în funcție de starea de sănătate individuală. 


Recomandări suplimentare

Sfat: Folosirea suplimentului este mai eficient adoptând și  un stil de viață sănătos. Iată câteva recomandări:

-Alimentație echilibrată: Consumă o varietate de alimente sănătoase, incluzând fructe, legume, cereale integrale, proteine slabe și grăsimi sănătoase. Evită alimentele procesate, bogate în zahăr și grăsimi nesănătoase.

-Hidratare adecvată: Asigură-te că bei suficientă apă în fiecare zi pentru a menține hidratarea corectă a organismului. Evită băuturile carbogazoase și sucurile îndulcite.

-Activitate fizică regulată: Fă mișcare în mod regulat, adaptată nivelului tău de antrenament. Alege activități care îți plac, cum ar fi mersul pe jos, alergarea, înotul sau practicarea unui sport.

-Odihnă și somn adecvat: Acordă o atenție corespunzătoare odihnei și somnului. Încearcă să dormi între 7 și 9 ore pe noapte pentru a-ți permite corpului să se refacă și să se regenereze.

-Reducerea stresului: Găsește metode eficiente de gestionare a stresului, cum ar fi meditația, respirația profundă, yoga sau alte activități care te ajută să te relaxezi și să te destresezi.

-Renunțarea la fumat: Dacă fumezi, ia în considerare renunțarea la acest obicei nociv. Consultă un specialist sau adresează-te unor programe de renunțare la fumat pentru sprijin și sfaturi.

-Consum moderat de alcool: Dacă consumi alcool, fă-o cu moderație iar în cazul ca vei administra acest produs recomandarea este sa nu consumați alcool. Limitază cantitatea de alcool la recomandările stabilite de specialiști în domeniul sănătății.

-Menținerea unei greutăți sănătoase: Menține o greutate corporală sănătoasă prin alimentație echilibrată și activitate fizică regulată. Evită dietele drastice și concentratează-te pe adoptarea unui stil de viață sănătos pe termen lung.

-Verificări medicale regulate: Efectuează controale medicale periodice pentru a depista eventuale probleme de sănătate în stadii incipiente și a le trata la timp.

-Menținerea relațiilor sociale și echilibrul între viața personală și profesională: Acordă timp relațiilor sociale, petrece timp cu cei dragi și menține un echilibru între viața personală și profesională.